Sayfa 192/199 İlkİlk ... 92142182190191192193194 ... SonSon
Arama sonucu : 1586 madde; 1,529 - 1,536 arası.

Konu: USAS - Usaş yatırımlar Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    akiş ile safın birleşmesi çağrı bittikten 2 gün sonra oldu.bunlar beceriksiz
    Ve ayrıca bunlar kadar deneyimli olan yok. Her sene bir birleşme yapıyorlar. Her hamlenin sonucunu milimetrik hesapla biliyorlar. "Beceriksiz" kelimesini bunlar ağır hakaret olarak adlederler.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Ve ayrıca bunlar kadar deneyimli olan yok. Her sene bir birleşme yapıyorlar. Her hamlenin sonucunu milimetrik hesapla biliyorlar. "Beceriksiz" kelimesini bunlar ağır hakaret olarak adlederler.ytd
    Bir şey soracağım ,dostum neden hisseye lanet okuyup malını satıp çıkmıyorsun ??ne diye hala uğraşıyorsun her gün stres yapıyorsun ?

3. tavan tavan gittiği günleri görecekmiyiz

4.  Alıntı Originally Posted by Meritci Yazıyı Oku
    Bir şey soracağım ,dostum neden hisseye lanet okuyup malını satıp çıkmıyorsun ??ne diye hala uğraşıyorsun her gün stres yapıyorsun ?
    Dostum benim para pul oldu. Çıkmam bişey ifade etmiyor. Uğraşimın sebebi. Başka Rıza"zeler olmasın. Kendim için bişey istiyorsam ne olayım. Tüm çabam sizlersiniz dostum. Sizleri kendime fazife edindim.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Dostum benim para pul oldu. Çıkmam bişey ifade etmiyor. Uğraşimın sebebi. Başka Rıza"zeler olmasın. Kendim için bişey istiyorsam ne olayım. Tüm çabam sizlersiniz dostum. Sizleri kendime fazife edindim.ytd
    Buraya verdiğin enerji ,internet sitelerine veriyormusun ? Mesala borsa gündem a yazsan ? Daha fazla ses getirse ?

6. Kitap yazıyorum(hayat mücadele mücadele hayattır), karate de öğreneceğim. Sonra Rıza'yi bitirecegim. Benim kaybedecek bir şeyim kalmadı Rizaaaaa bekle beniii!!!.. ytd.

7.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Kitap yazıyorum(hayat mücadele mücadele hayattır), karate de öğreneceğim. Sonra Rıza'yi bitirecegim. Benim kaybedecek bir şeyim kalmadı Rizaaaaa bekle beniii!!!.. ytd.
    Çokta Rıza'nın umrunda sanki
    Rıza illa tahtalarına operasyon çekecek ,bu fiyatlar en fazla %20 daha düşürür birleşmeden sonra,ama borsacı olduğundan illa bir gün fiyatları yukarı çekecek ,o zaman göreceğiz

8. Bu oç'ler isyho - ieyho , usas - ege kraft ı 2 gunde birleştirdi.. şimdi ne oldu da tum prosedur tamam iken yapmıyorlar..işin içinde yine bir şeytanlık, bi ters kose işi var .rızza bu şirketi satsaydı da herkes kurtulsaydı. Ytd

Sayfa 192/199 İlkİlk ... 92142182190191192193194 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •