Sayfa 325/964 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Hayirdir arkadaslar bu koyde diger koyde de butun arkadaslar gelmis. Doktor benim davayi merak ediyormus. Arkadaslar paylasmi kivirir, carpitir dedim. Yok dediler belge koyacagiz yine kivirmis))

Doktorum dava numarasi belli kardesim davalara vak ben var miyim yok muyum??? Gercekten komik oluyorsun artik...

Bir digeri a cancagazim biz olaganustu gk davasi actik o da Istanbulda ayni binada bir zahmet gidip bakiver

Sana belgede yok bilgi de...

Iki forumda da calisiyorsunuz... Hayirdir bu sefer nobetlese degil butun rumuzlarinizla gelmissiniz... Hayir mi ser mi???

Verdigimiz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    georgia-china-istanbul
    Gönderi
    448
     Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    evet ama tek derdim KEZBN a girmesinler değil
    YAKIN İZLEME PAZARI yani eski adı ile GÖZALTI PAZARI hisselerinin hiçbirisine girmesinler
    burada yazmamın sebebi özellikle herşeyini çok iyi bildiğim bir şirket yapısı olması

SN BY

haklı olabilirsiniz ama şu üstteki mor cümle yi buna sebep gösteririm
    Tamam da SN Volbor ozaman bizde size şunu sorma hakkına sahip olmaz mıyız ?

Sizin tek derdiniz ne idi ?

Küçük yatırımcıları tüm yakın izleme pazarından uzak tutmak ,korumak,uyarmak !

Ozaman sizden ricamız ( kervanın herşeyini ve şirket yapısını çok iyi bildiğiniz ,öğrendiğiniz ve araştırdığınız gibi diğer yakın izleme pazarında olan yaklaşık 30/35 hissenin de şirket yapısını ,mali verilerini...vs araştırıp öğrenip o yatırımcı arkadaşlarımızada yardımcı olmak anlamında forumlarında yazmanız ve onları da uyarmanızdır...

Hiç yoktan 4/5 ( özellikle çok fazla küçük yatırımcıların olduğu , özsermayelerini kaybeden bmeks gibi hisseler de )
    Bunu yapmanızı umuyoruz...

Yaklaşık 4 yıldır sadece kervanda ki arkadaşları uyardığınız için size nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz
    Ve cidden Hissemize ve yatırımcılarına olan bu ilgi alakanız karşısında bizi utandırıyorsunuz[emoji4] ama diğer yakın izleme Pazar'ın daki hisselere yatırım yapmış arkadaşlara ayıp oluyor ve biraz adaletsizlik olmuyor mu ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. zeynep sanırım sen bu gidişle paraları yemek sana nasip olmayacak. 200 sene yaşıcağım diyip 100 yaşında, 100 milyar dolar parayı geride bırakarak ölen ve bi kefenle giden Rothschild gibi de olamıcaksın. yazık.
    İnsan borsaya kızarak fazla yol alamaz.
    Edvin Lefevre

4. kampanya yaptı patron yıkıma yağlama 5 lira gel vatandaş gel. volbor beni diskoya götür frecek hocayı da davet et bak doktor da gelirse yanında ver mehteri o zaman. pegasus havayollarında kampanya uçmayan kalmasın ağla ulan ağla. kaç para ulan bir........?

5. bak unut beni

seni ben sandı biri

ben de kızgınlığıma olur olmaz laflar söyledim haklı haksız gruptan çıktım

adamlar buna rağmen beni davalardan çıkarmadılar

ben en son avukatın yazdığı dilekçeyide okudum fesih davası ile ilgili

10 numara tek kelimeyle

ben yanlış yaparım başkasına bi başkası bana yanlış yapar

ama unut beni

biz birbirimizi yedekte öyle böylede davalar devam ediyor

mevzu benim üç beş lotu falan değil

sen ne istiyorsun?

madem merakın var? ulaş grup liderlerine bi şekilde ne öğrenmek istiyorsan öğren...

adamlar açtığı davalardan gelinen süreçten ister dava sürecine dahil ol ister olma , bilgi sakılmıyorlar ki

sen İSTEMEDEN DE OLSA BENİM GRUPTAN ÇIKMAMA SEBEP OLDUN...

AMA HADİ BEN Bİ KAÇ KİŞİYE KIZDIM ; GEREK TELEFONLA GEREK BAŞKA Bİ ŞEKİLDE FORUMLARDA YAZDIM ÇİZDİM...

SENİN DERDİN NE KARDEŞİM?

6.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    hayırdır kardeş sıkıntın mı var?? Türkiye'nin her şehri bizim her şehri güzeldir Allah'a şükür... hepimizin karakteri de cibilliyetide bellidir. En azından 3-5 kuruş için kimsenin uşağı da değiliz. Tek rumuzumuz var ve burada yazıyoruz...

Bugün hepinizin karnı ağrıyor hayırdır... Ama unutmayın kibarlığımız efendiliğimizdendir... Kimin ne olduğunu bilemezsin tamam mı cancağazım... Hani derler ya kargaya yavrusu şahan gibi gelirmiş... Kim şahan kim karga aman....

Bak biz seni de diğerlerinin de ne olduğunu kime hizmet ettiğini, ne yapmaya çalıştığınızı da biliyoruz... İşinizi adam gibi yapın...

Haaa yok adam gibi yapmayız diyorsanız efendiliğimizi de bırakırız Allah'a şükür kendimizden de çevremizden de eminiz... Bilmem anlatabildim mi???
    benim tek rumuzum var karnımda ağrımıyor hocam. benim ne olduğumu kime hizmet ettiğimi biliyormuşun söylede herkes bilsin hocam havaya mermi sıkma yazık. inceden bir tehdit sezdim gücün çevren garibanamı yetiyor 4 yıldır sizleri süründürenlere maşallah çevreniz yetmedi neyse ver mehteri ver mehteri. kaç para ulan bir.........? atın beni denizlere yalan dünya size kalsın

7. Biz sirketin evraklarini tasiyanlari da biliriz...(imza yetkileri)

Kimin ne yapmaya calistigini da... Sadece oturdugumuzu mu saniyorsunuz... Onun icin ugrasacak baska adam bulun... Ben buyuk baligim hem de kilcikli bogaziniza takilirim...

Kimseye algi yaptirtmayiz... Biz butun gemi yola devam edecegiz isteyen istedigi limanda iner...

Ha yok ugrasiriz diyorsaniz Halep oradaysa arsin burada... Hodri meydan...

8.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Biz sirketin evraklarini tasiyanlari da biliriz...(imza yetkileri)

Kimin ne yapmaya calistigini da... Sadece oturdugumuzu mu saniyorsunuz... Onun icin ugrasacak baska adam bulun... Ben buyuk baligim hem de kilcikli bogaziniza takilirim...

Kimseye algi yaptirtmayiz... Biz butun gemi yola devam edecegiz isteyen istedigi limanda iner...

Ha yok ugrasiriz diyorsaniz Halep oradaysa arsin burada... Hodri meydan...

Biz cakali da biliriz kurduda taniriz. Guzel bir laf vardir. Cakalin ozgurlugu KURT ayaga kalkana kadardir...

Sayfa 325/964 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •