Sayfa 91/1006 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 721 - 728 arası.

Konu: Vob 24

1. BİST100 Saatlik
    A ya mı? B'ye mi gidecez.

2.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    şimdi size kafamda yüzlerce soru işareti oluşturan bi video gönderecem tabii 48 dakkalık bi video olduğu için yarın yorumlayabiliriz..

https://www.youtube.com/watch?v=d1gogIcoXOQ
    Güzel video.

Çok çeşitli sorular soruluyor. Zamanında Tanrıların Arabaları diye bir kitap meşhurdu.

İşsizlik var deniyor, bir süre sonra arkeoloji önemli bir uğraş alanı olur. Aydınlatılması lazım soruların. BIMER'e sorsan bu konular ilgi alanımız değil diyebilir. Bir merci insanların aklındaki soruları kaydedip aydınlatmak ile sorumlu olmalı.

TV de bile programlar var kişi 30 sene önce annesini veya çocuğunu kaybetmiş merak ediyor araştırıyor. Gelecek kadar geçmiş de önemli.

Videodan çıkardığım sonuçlar

- Sümerbank iyi bir markaydı tekrar canlandırılabilir.
    - Evde bir miktar altın ve diğer değerli taşlardan v.s. bulundurmakta fayda var.
    - Nüıkleer enerjiye karşı olmamak lazım, bununla güvenli, barışcıl ve bol miktarda elektrik üretilebilir.
    - Madenciliği teşvik etmeli o arada bir yeri kazarken arkeolojik şeylere rast gelebilirler.
    ...
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

endeks30 kafamda oluşan soru işaretleri.. aşağılarda 124.041 gibi tutunabiliriz yoksa 123.000 hatta 122.000 yolunu açabilecek bir destek kırılmasına rağmen 124.017 den döndermelerinden ben bi çapanoğlu sezinledim. belkide dönüyoruz diye ümit edenler haklıdırlar. buda benim gördüklerim. tabii bu trader olarak sadece paylaşımdır. bir idda değildir..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Güzel video.

Çok çeşitli sorular soruluyor. Zamanında Tanrıların Arabaları diye bir kitap meşhurdu.

İşsizlik var deniyor, bir süre sonra arkeoloji önemli bir uğraş alanı olur. Aydınlatılması lazım soruların. BIMER'e sorsan bu konular ilgi alanımız değil diyebilir. Bir merci insanların aklındaki soruları kaydedip aydınlatmak ile sorumlu olmalı.

TV de bile programlar var kişi 30 sene önce annesini veya çocuğunu kaybetmiş merak ediyor araştırıyor. Gelecek kadar geçmiş de önemli.

Videodan çıkardığım sonuçlar

- Sümerbank iyi bir markaydı tekrar canlandırılabilir.
    - Evde bir miktar altın ve diğer değerli taşlardan v.s. bulundurmakta fayda var.
    - Nüıkleer enerjiye karşı olmamak lazım, bununla güvenli, barışcıl ve bol miktarda elektrik üretilebilir.
    - Madenciliği teşvik etmeli o arada bir yeri kazarken arkeolojik şeylere rast gelebilirler.
    ...
    evet erıck van danoken yazmıştı ve ben ben bu kitabın ilk baskısını okumuştum..
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

İki grafik arasındaki fark ......

Şu andaki görüntüye göre SP500 5.3.3 (çok düşük olasılıkla da 5.3.5) zirvesini yapmaya gidiyor.
    Bu sırada biz de tepkiyi yapabiliriz.
    SP500 4 düzeltmesini yaparken .............

6. USDTRY 4 saatlik

7. Bu arada Şubat vade pastası gönderene teşekkürlerimi sunarım.
    İyi geceler.

8.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    evet erıck van danoken yazmıştı ve ben ben bu kitabın ilk baskısını okumuştum..
    Güzel sorular var. Ben çok çelişki görmedim (yani bazen çok sahtekar kişiler video hazırlıyor) birbiri ile bağlantılı olabilecek şeyleri ortaya koymuş, kendi de tam nedir bilmiyor ve soruyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 91/1006 İlkİlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •