tahtanın sahibi bile ilgilenmiyor ki topiğin sahibi ilgilensin değil mi.. haftaiçi tavana bir miktar satış yazdım mağdur ağam mesaj atmış bu ara sıkışığız yoksa seni kırmam tavana kadar alırdım diye![]()
Abi ... tahta sahibinin anlayamadığı bir olay var 2.7 de mal satmıyan ben 1.7 de hiç satmam... kaldıki tahta kaç olursa olsun 2018 kasımdan önce satmam.... kafamdaki rakamlar sadece beni bağlar... ama tek haneli değil... ben paramın sadece 5 de 1 i ile vangd aldım... hepsini bağlamadım bağlamam da .... kağıt gitsin mal taşımasını da biliriz... anlasın diye yazıyorum.. ama anlamak istemiyo... aklınca cezalandırıyor... ama bende 2.5 maliyetli aselsan var hala duruyor... şimdi bu tahta aselsan la asla koyaslanmaz biliyorum... ama çift hane olmadan da vermem vermiycem diyorum... kafasına çakacam zannediyor spek ... ya sen yürü bakalım vermeyecem malımı 2018 kasıma kadar... rahat ol....
düşüşler benim işime gelir... nakit herdaim olur bende maliyet düşürmeme yarıyor... bak kağıt 1.9 larda ama inan ben kardayım bu kağıttabendeki portföyden bahsettim sana özelden ... düşen piyasada bile güzel kar yazdık Sen biliyosun... ya ağası bekletiyor bunu yada piyasadan mal felmesini bekliyo... zaten yukarı yapsa verip lanet olsun diyecek çokk... aşağı yaparak anca ky yi cezalandırırsın... benim gibilere fırsat sunarsın... tanıyamadılar beni ama tanırlar.. benim diğer adım SABIR...sadece bu kağıtta olsaydım haklılar... ama bende 4 kurum 8 kağıt var ...varsın vangd gitmesin .... diğerlerinin maşallahı var zaten... birde 20 yıllık kayıplarla dolu borsa geçmişi oldumu insan da çok şey öğreniyor... burada öyle bedavadan ekmek yok... kaybetmesini de bilecek sin kazanmayıda.... dediğim gibi ne kadarla zengin olurum değil... ne kadar kayba dayanırım diye hesap yaparsanız.. risk yönetiyor olursunuz... sevgi ve saygılarımla ...,ytd değildir... olmasında zaten
arada harf bozuklukları klavye azizliği...
![]()
Abla bu arada domates işi yattı bu tahtada domates işi bitti.. birilerinin beceriksizliği yüzünden ... ama kimbilir belki mağdur kimsesizlerin kimsesi büyük ağam tekrar ısıtır tencereyi sofraya koyar... nasılsa yalandan kim ölmüş demi yani
Ytd değil... olmasında zaten![]()
Yer İmleri