Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
Arama sonucu : 110 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Düzenli Bedelsiz Veren Hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Kardeşim kusura bakma ama hakaret eden olmadi şu ana kadar...eğer saçma dediğim için diyorsan,amaç hakaret değildi....yinede kırdıysam özür dilerim.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Estağfurullah, olsa olsa siz benim kardeşim olursunuz. Yaş 72!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ekonom Yazıyı Oku
    Ayrıca paranın zaman değeri ni kaybedersiniz.sizden kesilen verginin bir kısmını Mart'ta beyanname verirsiniz. Tahakkuk memuru hizliysa Mayıs'ta alırsınız.
    Temmuz,Ağustos'ta alabildim....

Üstelik, herşey kayıt altında... BİST, MKK, TAKASBANK, KAP .... hepsi devlet kurumu.

Bıkıp, terkettiklerini söyleyenler var !!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Aşağıdaki tabloya göre; 65.000.TL nin altında kalan temettü geliri sahiplerinin (büyük bir çoğunluk) stopaj iade hakları devlete kalmaktadır .......

65.000.-TL altında temettü gelirin var ise; devlet beyannameni kabul etmiyor !

Bunada nihai vergilendirme diyorlar.cunku kazancınız menkul sermaye iradi kazanç istisnasınin altında kalmıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Tablo güzel ama eksik, çıkan vergiden belli oranlarda düşülebilecek masraf kalemleri var.(Eğitim vb gibi). En doğrusu GİB kılavuzuna bakmak.

Sağlık sigortamın 1/3 ü cıvarı bir iade aldım.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5.  Alıntı Originally Posted by ekonom Yazıyı Oku
    Bunada nihai vergilendirme diyorlar.cunku kazancınız menkul sermaye iradi kazanç istisnasınin altında kalmıştır.
    Stopaj iade hakkından bahsediyorum. İade hakkı olan binlerce yatırımcı, 65bin sınırının altında kaldığı için beyanname veremiyor, dolayısı ile stopaj iade hakkın devlete kalıyor.

Hiç adil değil bence!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,150
    Yaş 72 mi ...yaw kusura bakmayın....burda yaşı bilmiyor insan...[emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Estağfurullah, olsa olsa siz benim kardeşim olursunuz. Yaş 72!

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Stopaj iade hakkından bahsediyorum. İade hakkı olan binlerce yatırımcı, 65bin sınırının altında kalır ise beyanname veremiyor, dolayısı ile stopaj iade hakkın devlete kalıyor. Hiç adil değil bence!
    Stopajı kaynağı menkul sermaye iradi.

8.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Tablo güzel ama eksik, çıkan vergiden belli oranlarda düşülebilecek masraf kalemleri var.(Eğitim vb gibi). En doğrusu GİB kılavuzuna bakmak.

Vergiden dusulmez...safi iraddan düşülür.bir nevi matrahtan.

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •