Sayfa 10/656 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 73 - 80 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

bu yıl ambalajlar ve yazılım şirketlerinden çok umutluyum...onların dışında bir kaç hisse daha var...ayrıca doların çıkışı nedeniyle çok büyük zararlar yapıp da gerileyen hisseler ,doların düşmesi ile tekrardan güç bulacaklardır..anlayacağınız sektör olarak ve hisse bazında potansiyeli olabilecek hisseleri az çok tanıyoruz..

yalnız bu tanıdıklarımın hiç birinin potansiyelini durdo kadar görmediğim için onlara yanaşmıyorum...trade etmeden ve fuul olarak bekliyorum..ileride durdonun ederine geldiğini düşündüğümde satar sonra da sizden keçi adaylarının isimlerini rica edeceğim ...onları inceledikten sonra bir karar veririm...

ama şu aşamada hala erken görüyorum bu olayı...durdo güzel giderken herhangi bir maceraya gerek görmüyorum...ama herkesin de kendi kararını vermesi gerekiyor..siz bana bakmayın dostlar...benim keçiler kaçmış...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

piyasa beklenen karlar açıklandığında realize etmek ister...eğer beklenenden bir miktar daha kötü bilanço gelirse o vakit bu realizasyon sertleşir...orgeyi geçmişte almış ve bir miktar da kar etmiştim...o hisseyi de az çok tanıyorum...özelikle metro işlerinin ve büyük yapıların elektirik işlerini alıyordu..ondaki düşüşü beklentilerin altında gelen kara bağlıyorum...

yakın zamanda gentaşda da böyle bir olay oldu....onda da beklenen karın çok altında kar gelince ta 3,20 lerden 1,70 ilk çıktığı yere kadar indi...

durdoda ise üçüncü çeyrekte 4 milyon zarar görünüyor...her türlü kar olumlu olacaktır...hala durdonun üçüncü çeyreklerde yaptığı 4 milyonluk zararın tam içeriğini anlamayan temel analizciler var...ve eminim ki bir çok kişi durdonun çıkışını sadece izliyorlar...çünkü bilançoya baktıklarında içeriği tam olarak anlamadıkları için zararı görüp kaçıveriyorlar...piyasanın çok büyük bir kısmı durdoyu hala anlayamamış..o yüzden de beklediğimiz bilançolarda bir miktar kar görülse bile iyi görülebilir...piyasa bir çok kişinin bilmediği ve beklemediği kar çok süpriz karşılanacaktır..özelikle 16-25 milyon tl aralığındaki karlar hissede çok güzel ivmeler yakalanmasına neden olabilir...

bu potansiyelin de var olduğuna inanıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Keko bey takipteyiz Sizi patikada ne kaldı şurda.

Durdo

Keko dostum 6,98 den bi miktar vermiştim onunla geri almadım yeniden beklemek zor olur kalanı henüz vermedim kısa sürede olsa zamanım henüz var artık şansımıza nasip kısmet durdo iyi bi kağıt bol şans Arkadaşlar, fakat bir şey fark ettim gedza denen lanetli kağıtla durdonun tahtasında yanılıyorda olabilirim sanki aynı kişiler var gibi..

Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Keko dostum 6,98 den bi miktar vermiştim onunla geri almadım yeniden beklemek zor olur kalanı henüz vermedim kısa sürede olsa zamanım henüz var artık şansımıza nasip kısmet durdo iyi bi kağıt bol şans Arkadaşlar, fakat bir şey fark ettim gedza denen lanetli kağıtla durdonun tahtasında yanılıyorda olabilirim sanki aynı kişiler var gibi..
    aynı kişiler var ise o zaman neden birisi lanetli bir diğeri de uçuyor ?? gedzada olup da burada olanların olduğunu da biliyorum..söylediklerinizin önemli bir kısmı doğrudur...ama ikisinin arasındaki hareket farkını beklentilerinin büyüklük farkına bağlıyorum...ikinci bir konuda durdoyu bir çok güçlü kişiler birlikte taşıyor...sadece yük bir iki kişinin omzunda değil..üçüncü bir faktör de durdonun derinliği daha fazla...ve tabiki reytingi de daha yüksek...yatırımcılar daha çok durdoyu tanıyor...

durdoda bir çok güçlü kişinin hisseyi taşıması sırasında herhangi birisi realize yapsa bu durdonun fiyatı üzerinde geçici bir baskı oluşturur...çıkanın yerini rahatlıkla bir başkası alabilir....veya komple ky bu hisseyi kaldırma gücü bulabilir..buda olası süpriz güzel bir bilançoda olası çıkışların daha sağlıklı olacağını ve hedefe daha rahat gitmesini sağlayacaktır....yeter ki süpriz güzel bir bilanço gelsin...

her zama söylüyorum ..güzel bilanço bala benziyor diye...bu bal da her türlü yatırımcıyı kendine çekiyor..traderi de geliyor ,kısacısı da ,çorbacısı da ,orta vadecisi de uzuncusu da...herkesin hedefi farklı oluyor...eninde sonunda da hisse çıkıyor..

6. günaydın durdo ailesi bugün keçimiz iyi dinlenmiş gibi hadi bakalım

Sayfa 10/656 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •