Bugün baktığımda Ayen enerji,Yayla enerji ve Işıklar enerji gibi içinde enerji olan şirketlerin hisseleri prim yapmış. Arsan ise tekstil olarak görüldüğünden olsa gerek pozitif etkilenmemiş durumda. Tahminimce yatırımcı ilişkilerinin bu konuda tanıtım eksikliği büyük. Çoğu kişinin bu konuyu pek bildiğini sanmıyorum. (bende inceleme yaparken geçen sene öğrenmiştim)
tekstilde ısrar ediyorlar mı bu husus genel kurulda sorulabilir. bir de gerçekten bu şirketin hedefi nedir? hedefi var mı yada :)
belli bir alanda mı her alanda mı yoğunlaşmayı düşünüyorlar?
Bu başlığı şu anda 11 kişi okumaktadır. (3 üye ve 8 ziyaretçi)
insanol34, NASRA
ne güzel duruyonuz bi arada kardeş kardeş,kavga falan etmeden. gözlerim yaşardı :)
Haziran ın ilk haftasında ve 18 inde yazmıştım Sayın Cennet yolu: Bu hissedeki gurubun benzer hareketleri, alışkanlıkları benzer tarihlerde şayet ekstrem bir durum yok ise hisseye tekrarlattıklarını düşünüyorum. Yani ayni yemeği ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar...
Flama oluştu. yine kağıt sıkışmaya doğru gitti. Bir tarafa kıracak, ben yukarısını umut ediyorum, bekliyorum inşallah diyelim...
5,03 önemli çünkü Bunun üzerinde kaldıkça yükselme potası içinde kalmaya devam ederiz. Uzun vadede hiç bir önemi yok lakin çok kısa vadede 5,-40 -5,50 üzerine atması muhtemel. Bunun içinde bir haber bir ateşleme yeterli...
Sonunda istediği ortam oluştu 10 gündür borsa yeşil ayak uydurmadi şimdi hemen ayak uydurur değişmeyen zihniyet bekliyoruz nakitimiz var.ytd
Tahta iyice sığ haline geldi alış satış arasında 3_4 kademe alış kademeleri boş satış kademeleri boş alan yok satan yok.ytd
Tekstil ler giderken birden enerji firması olduğunu hatırlar tepki vermez.Enerjiler giderken birden tekstil olduğu nu hatırlar yine tepki vermez.Var olduğundan beri bedelsiz haberi harici hiçbir habere tepki vermemiş tır.2021 sonuna kadar 85 milyonluk sermayeyi 150 milyon TL ye nasıl çıkaracak bekliyorum.2020 bitti bitiyor kaldı 1 yıl 10 yıldır taşıyorum.1 yıl daha taşırım sıkıntı yok.ytd
Yer İmleri