Anket Sonuçlarını Gör: BORSAYA ve ÜLKEYE YüKSEK FAİZ mi VEYA YÜKSEK DöViZ KURLARI MI DAHA AZ ZARARLI? 2019!

Oylayan
57. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • YÜKSEK FAİZ Daha çok ZARARLI

27 47.37%
  • YÜKSEK DÇVİZ KURLARI DAHA ZARARLI

16 28.07%
  • İKİSİNİN ETKİSİ AYNI ve EŞİTTİR

14 24.56%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
Arama sonucu : 119 madde; 73 - 80 arası.

Konu: BORSAYA ve ÜLKEYE YüKSEK FAİZ mi VEYA YÜKSEK DöViZ KURLARI MI DAHA AZ ZARARLI? 2019!

1. 1,80 den beri çok pazarlanıyor dikkat dediğin özak gyo 2,80 olmuş , artık 3,80 den 2,80 e indiği zaman haklı çıktım dersin.

topiği açarken endeks kaçtı şimdi kaç?

90 civarından üçlü tepe yapacak, en fazla 95 olur düşer, 100 ü geçemez, 102 son, 106 dan ötesi yok, şimdi 113 - 118 filan yazıyorsun,

110 dan 100'e düzeltme yapsa haklı çıktım diyeceksin, ama en başta 90 bile pahalıydı senin için, 100 den yeni ralli başlar 125 olur 130 olur

bir de bankalar vatandaşın elinde değil, onlarla endeksi yükseltiyorlar geyiğin var, vatandaş banka alsaymış koç holding alsaymış o zaman

insan hem endeks bazlı hem hisse bazlı yanılınca kendine bi çeki düzen verir, yok hep düşecek hep düşecek, seneye belki düşer

2.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    1,80 den beri çok pazarlanıyor dikkat dediğin özak gyo 2,80 olmuş , artık 3,80 den 2,80 e indiği zaman haklı çıktım dersin.

topiği açarken endeks kaçtı şimdi kaç?

90 civarından üçlü tepe yapacak, en fazla 95 olur düşer, 100 ü geçemez, 102 son, 106 dan ötesi yok, şimdi 113 - 118 filan yazıyorsun,

110 dan 100'e düzeltme yapsa haklı çıktım diyeceksin, ama en başta 90 bile pahalıydı senin için, 100 den yeni ralli başlar 125 olur 130 olur

bir de bankalar vatandaşın elinde değil, onlarla endeksi yükseltiyorlar geyiğin var, vatandaş banka alsaymış koç holding alsaymış o zaman

insan hem endeks bazlı hem hisse bazlı yanılınca kendine bi çeki düzen verir, yok hep düşecek hep düşecek, seneye belki düşer
    söylediklerin çok mantıksız varsa yoksa işin ateş etmek,
    yaz o zaman topikte yazdığım getirisi olmuş hisseleride öyle cımbızla çekip bir örnek vermekle olmuyor
    varsa zamanın koy grafiklerini koy analizlerini koy mantıklı yazılarını vatandaş görsün,
    borsanın mantığını burayı takip edenler zaten biliyor
    buranın mantığı pazarla Sat çık düşür topladır yüzyıldır borsalar bu şekilde çalışır,biz burada vatandaşn yanındayız senin gibi burayı 70bin endekste almış birilerinin yanında olup cep doldurup pazarlamıyoruz.
    ne oldu bugün dediklerim videolar ile anlattıklarım bir bir çıkıyor mu siz ona bakın?
    vatandaş sattığı için çıktık buralara alsaydık çıkmazdık.
    Kuzey kore için askeri tatbikat yaptılar mı bugün videolardaki gibi? the simpsons videoları tuttu mu?
    şimdi bu kadar güçle burada inatla endeksi tutan kişilere Daha Fazla mal taşıtmamak için vatandaşa pazarlamanız gerekli
    ancak vatandaş buraları okuyor diye pazarlayamıyorsunz Eylül ayı sonuna kadarda Gap li açılışlar ile agustostaki güçsüz duruşun acısı fazlasıyla çıkacaktır.tersi bir hareket olursa vatandaş daha fazla açığa satar daha fazla VIOP üzerinde Short açar ve sizler iyice zora düşersiniz Sabır edecen artık biraz düşrmek için kimse almıyor çünkü
    ########
    vatandaşa tek tavsiyem tüm topiclerimi okumaları baştan sonaondan sonra onlar karar verecektir.

3. Her türlü çöküş topiğinde (stah, mohikan, kuzu ve bi tane deli vardı adını unuttum) bankaların bilançoları çok güçlü, piyasa kopacak yazdım.

70 binde de al dedim, 90 binde de al dedim
    , 93 bin zirveyi kırar, sonra 1 yıl daha iyi piyasa olur dedim,
    dolar bazlı en az 32 bine gideriz dedim, 110 bine denk geliyor,
    buradan kısa bi düzeltme gelse bile önce dolar bazlı 35 bine, sonra tl bazlı 126 bine gideceğimizi düşünüyorum.

Bütün bu bilgileri karşılıksız menfaatsiz küçük yatırımcı para kazansın diye yazdım, senin gibi endekste %20-25 terste kalıp çok bilmişlik de taslamadım.

Hisse bazlı
    4 liradan tekfen (3 katına çıktı)
    2,5 liradan odaş (2 katına çıktı)
    5 liradan thy (2 katına çıktı)
    4 liradan soda (%45 kadar çıktı şimdi %30)
    9 liradan banvit (Ben %50 bekledim, 3 katına çıktı)
    1,16 dan zoren (%50 çıktı)
    bunların hepsi kayıtlı neyse ki, bilen biliyordu, sen de öğrenmiş oldun

Burada hala
    5,5 liradan odaş diyorum (1 senede %50 daha, 2 senede %100 beklentim)

Tek senetten korkanlara (odaş korkulacak bir senet olmasa da)
    1,74 ten zoren (%15-20)
    2,20 den nettur (%15-20) beğeniyorum.

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Her türlü çöküş topiğinde (stah, mohikan, kuzu ve bi tane deli vardı adını unuttum) bankaların bilançoları çok güçlü, piyasa kopacak yazdım. 70 binde de al dedim, 90 binde de al dedim, 93 bin zirveyi kırar, sonra 1 yıl daha iyi piyasa olur dedim, dolar bazlı en az 32 bine gideriz dedim, 110 bine denk geliyor, buradan kısa bi düzeltme gelse bile önce dolar bazlı 35 bine, sonra tl bazlı 126 bine gideceğimizi düşünüyorum. Bütün bu bilgileri karşılıksız menfaatsiz küçük yatırımcı para kazansın diye yazdım, senin gibi endekste %20-25 terste kalıp çok bilmişlik de taslamadım. Hisse bazlı 4 liradan tekfen (3 katına çıktı) 2,5 liradan odaş (2 katına çıktı) 5 liradan thy (2 katına çıktı) 4 liradan soda (%45 kadar çıktı şimdi %30) 9 liradan banvit (Ben %50 bekledim, 3 katına çıktı) 1,16 dan zoren (%50 çıktı) bunların hepsi kayıtlı neyse ki, bilen biliyordu, sen de öğrenmiş oldun Burada hala 5,5 liradan odaş diyorum (1 senede %50 daha, 2 senede %100 beklentim) Tek senetten korkanlara (odaş korkulacak bir senet olmasa da) 1,74 ten zoren (%15-20) 2,20 den nettur (%15-20) beğeniyorum.
    S.A. sayın ecofinplus sizin bu dedikleriniz olduğunda aralık 2016 zamanıydı belki yazdınız belki yazmadınız o kısımları ekran görüntüsü atarsanız anlarız ben hatırlamıyorum.fakat unutmayın ki 2016 temmuz siyasi olayından sonra küçük yatırımcı için ikincil çöküş dalgası ile piyasa o seviyenin altına indiğinde ve Dolar rallisi başladığında hangi küçük yatırımcı hisseye girerdi? föy ile hisse satın aldığım günleri hatırlarım bilançoların nasıl zarar veya nasıl kar gösterebildiğini profesyoneller benden daha iyi bilecektir,PD/dd ve F/K oranları sadece geçmişi göstermektedir bu ortamda,geleceği zaten bilebilirsek batacak durumda olan bir çok şirketin nasıl sıfırdan kurtulup uçtuğuklarını önceden bilerek milyonlar kazanırdık.diyelim ki sizi dinledik zamanında ve borsada kaldık sizce bu çakal tayfası borsayı biz içerdeyken taşıyıp bu seviyelere yükseltirmiydi? NTTUR üstünde küçük yatırımcı kaldığını düşünmüyorum bu yüzden 2,9TL teknik hedefi var. fibonacci %61 seviyesi 110000 diye kabaca hesap edersek %50 sini vermesi ile %30,5 fibonacci desteğinin altı ilk durak neden olmasın? son olarak:2001-2003 arasında bankaların bilançoları kan ağlarken ralli başladı belki hatırlarsınız,ve bankalar 2006-2005 zirvesine kadar ralli yaptılar.kim bilebilir bu olayları?kuzey kore gerginliği daha devam edecek bu çok açık çünkü medya denilen illet hiç haberini yapıp bizleri korkutmuyor,tüm bunlara rağmen neden yükselsin borsa bunları açıklarsanız takipçiniz olmaya başlarım. tekrardan hayırlı bayramlar

5. faiz rakı gibidir kur vodka.

6. ikisi de sağlığa zararlı yani.

7.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku

Burada hala
    5,5 liradan odaş diyorum (1 senede %50 daha, 2 senede %100 beklentim)

Tek senetten korkanlara (odaş korkulacak bir senet olmasa da)
    1,74 ten zoren (%15-20)
    2,20 den nettur (%15-20) beğeniyorum.
    demiştik, diğer topikte

Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    Grafikler ortada econfinplus neden bu saatte vatandaşın satmamasını ve AKSİNE ALMASINI İSTİYORSUNUZ?
    denmişti, üstüne 10 seans bile geçmeden

ODAS 5,50'den 5,98 gördü
    5,74 kapadı, yoluna devam ederse kısa vadeli ilk hedef 6,50 civarı olacak, orta vadede 9 ve uzunda 11 bekliyorum.

Tek senetten korkanlara sepet önerileri nasıl gitmiş?
    ZOREN 1,74'ten 1,79 oldu, bu ay 1,85 ve kırarsa 2'ye doğru ataklar beklerim.
    NTTUR 2,20 den 2,26 gördü sanırım, şirket birleşmesi ile NTHOL'e dönüp yukarı devam eder diye düşünüyorum.

Endeks 110'dan 116-117 binlere giderse GARAN ve SAHOL için 11 lira beklerim.

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •