Ey gidi At hırsızları Konya çimento 1.495 TL kapanış.hala 538 TL yıllarca beklettiniz, şimdi gördünüz bedelsiz ışığını basın 450 TL ye de görelim atraksiyon larinizi Kağıt Kartonsan ve Ege endüstri ayarında kağıda yıllarca çöp değerinde tuttunuz.ytd
Ey gidi At hırsızları Konya çimento 1.495 TL kapanış.hala 538 TL yıllarca beklettiniz, şimdi gördünüz bedelsiz ışığını basın 450 TL ye de görelim atraksiyon larinizi Kağıt Kartonsan ve Ege endüstri ayarında kağıda yıllarca çöp değerinde tuttunuz.ytd
Müthiş uzun yol ve çalı harici bir yorum, değerlendirme, beklenti yazında ufkumuz açılsın. Geçmiş i okudum, ne kadar teknik temel paylaşan, varsa forumdan attırmışsınız. Speğe kim laf etti ise düşman bellemişsiniz. Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor. O uzun yolun sonunu gösterir bir rakamınızı yazın da saygı duyalım!
Şöyle bir teknik yada temel görüşünüzü paylaşın ki sizi dikkate alalım.
Kağıt çıkarken piyasaya çıkıp, düşerken kaybolmak![emoji16]
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yukarıdaki isimlere bir bak bakalım Saffet yoksa hepsi mi yoksa birimi sen anladın onu bizim zeka sorunumuz yok bol bol balık yiyoruz o yüzden ne demiş büyüklerimiz o olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.. 😁😁😁
Bu arada Mart 2020 de 15.000 lotu 450.000 TL'ye alabilirken şimdi 8.000.000 tl yetmiyor. Bakalım haftaya ne olacak Seni seviyoruz alcar😘 neyse biz gene rahat nakit ve vakdimizle çalı arkasında sabırla festival gününü bekliyor olacağız. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Tamamıyla kişisel görüşlerimizdir dikkate almayınız.😂😂😂😂😂😂
alcar hisenin ne tür beklentisi varda bu hise buralara geldi eskiden bende 20 liralarda vardı 40 liradan çıktım şimdi bakiyorum fiyat 500 lere gelmiş şirketin altında altın mı bulundudamı haberimizmi yok ytd
Yer İmleri