Sayfa 10/149 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 1192 madde; 73 - 80 arası.

Konu: ANGEN Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Arş. Geliştirme San. ve Tic. A.Ş.

1. Ben de az önce gönderdim talebi.

Tüm portföyü çarşamba sabahı boşaltmıştım bu arz için.

Hiç birşey olmasa bile bu 3 günde beni kurtardığı zarar muhtemelen getiriden fazla oldu bile.

2. Yatirim finansin toplam talebin 60 milyon civarı olduğunu öğrendim büyük banka aracı kurumlarında hesaba katarsak 10 15 kat arası bı talep gelmesi muhtemel gibi gözüküyor buda yüzde 7 ila 10 arası gelebilir diye bı tahminde bulunayim

3. Talep girişi yaparken, lot sayısı yada tutar olarak 2 farklı talep etme seçeneği var.
    Tutar olarak girmek daha mantıklı gibi geldi bana ama hiç tecrübem yok. ilk hakla arzım olacak :wave:

birde, "otomatik artırım istiyorum" diye tiklenecek bir yer var. oraya tik koyalımmı ?
    talep yöntemini lot adedi seçersek te,
    Talep Edilen Lot:
    Talep Edilen Minimum Lot: 1
    2 farklı lot adedi soruyor
    minimum olan 1 de mi kalmalı ?

4. Vakıfbank da talep 30 bini geçti aşağı yukarı Tezol halka arzı kadar başvuru yapıldı

Sonuçlar bu gün açıklanır mı

6. Kimse sonucu tahmin edemiyor. 500-800 bin lira talep yapan bir sürü ky var. %10 gelecek diyen var, %5 i geçerse beni s... diyen var, %1 in üstünde gelirse öpüp başınıza koyun diyen var. Ters köşe de yapabilir ama ben şirketin finansallarından oldukça umutluyum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    %25 gelir diyen gruptayim

2000 lot talep ettim 500 lot gelebilecegini dusunuyorum. hakkimizda hayirlisi

kabataslak 500 milyonluk ₺ lik halka arz cunku. buyuk bir arz

Alıntı Originally Posted by huzeyfe Yazıyı Oku
    Kimse sonucu tahmin edemiyor. 500-800 bin lira talep yapan bir sürü ky var. %10 gelecek diyen var, %5 i geçerse beni s... diyen var, %1 in üstünde gelirse öpüp başınıza koyun diyen var. Ters köşe de yapabilir ama ben şirketin finansallarından oldukça umutluyum.

8. 3 halka arz aynı anda olunca fazla lot gelme ihtimali var Sayın hayekin dediği gibi, %10-20 arası gelebilir, yinede yoğunluk burada sanki, ben %10 diğerlerine %80 buna talepte bulundum.

Sayfa 10/149 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •