Ben de az önce gönderdim talebi.
Tüm portföyü çarşamba sabahı boşaltmıştım bu arz için.
Hiç birşey olmasa bile bu 3 günde beni kurtardığı zarar muhtemelen getiriden fazla oldu bile.
Ben de az önce gönderdim talebi.
Tüm portföyü çarşamba sabahı boşaltmıştım bu arz için.
Hiç birşey olmasa bile bu 3 günde beni kurtardığı zarar muhtemelen getiriden fazla oldu bile.
Yatirim finansin toplam talebin 60 milyon civarı olduğunu öğrendim büyük banka aracı kurumlarında hesaba katarsak 10 15 kat arası bı talep gelmesi muhtemel gibi gözüküyor buda yüzde 7 ila 10 arası gelebilir diye bı tahminde bulunayim
Talep girişi yaparken, lot sayısı yada tutar olarak 2 farklı talep etme seçeneği var.
Tutar olarak girmek daha mantıklı gibi geldi bana ama hiç tecrübem yok. ilk hakla arzım olacak :wave:
birde, "otomatik artırım istiyorum" diye tiklenecek bir yer var. oraya tik koyalımmı ?
talep yöntemini lot adedi seçersek te,
Talep Edilen Lot:
Talep Edilen Minimum Lot: 1
2 farklı lot adedi soruyor
minimum olan 1 de mi kalmalı ?
Vakıfbank da talep 30 bini geçti aşağı yukarı Tezol halka arzı kadar başvuru yapıldı
Sonuçlar bu gün açıklanır mı
Kimse sonucu tahmin edemiyor. 500-800 bin lira talep yapan bir sürü ky var. %10 gelecek diyen var, %5 i geçerse beni s... diyen var, %1 in üstünde gelirse öpüp başınıza koyun diyen var. Ters köşe de yapabilir ama ben şirketin finansallarından oldukça umutluyum.
3 halka arz aynı anda olunca fazla lot gelme ihtimali var Sayın hayekin dediği gibi, %10-20 arası gelebilir, yinede yoğunluk burada sanki, ben %10 diğerlerine %80 buna talepte bulundum.
Yer İmleri