Navlunlar da bugün; Supramax %1.3 artı, Handysize yatay
Navlunlar da bugün; Supramax %1.3 artı, Handysize yatay
Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
3.50 ve üzeri rüştünü ispat eder.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Sirketin yaklasik 81 milyon dolari bulunuyor. Fakat bildigim kadari ile kur artisindan hepsi faaliyet kari olarak yazmiyor. Bunun ne kadarlik kismi faaliyet kari olarak yazmaktadir herhangi bir bilginiz var mi acaba?
Tesekkurler
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Kur farkı faaliyet kârı yazmaz üstadım. Ayrıca şirketin elinde toplam 7gemi bulunuyor bunların değeri de 1mr TL den 1.5mr TL olarak güncellenmesini beklerim kaba hesap ile. Bunlar faaliyet kârı olarak geçmiyor.
Ayrıca şirket hakkında üstadlardan ayrıntılı bilgi verecek olan var mıdır? Değerli bilgilerinizi esirgemeyiniz. Bir rapor hazırlayan ya da ulaşabileceğimiz bir rapor bulunur mu?( Şirketin yayınladığı yayınların haricinde)
https://twitter.com/zeynepxaktas/sta...tdPjxrOvw&s=19
Bu tablodaki gsd ye bakın patron zengin olmuş.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu bilanço tahmini beni bile aşmış.FK için 1.33 demiş.Şu anda fk 5 yani aynı fiyatlama olması için 13 14 falan olması lazım.Hadi dolar karını kardan saymıyalım yarısı olsun 7 olur 8 olur.Şubat ayına bir şey kalmadı.O tabloda görüldüğü üzere borsanın en ucuz kağıdındayız.
Yer İmleri