Az az her gün alıyordum. Bugün hacimde yüksek
Halk arz fiyatının üzerinde kapanış yaptı.
Patron alımı devam etti mi acaba?
Az az her gün alıyordum. Bugün hacimde yüksek
Halk arz fiyatının üzerinde kapanış yaptı.
Patron alımı devam etti mi acaba?
Muhtemelen almıştır.Ptesı kapa düşer .
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Kmpur sana çok güveniyorum dostum.ilk çeyrekte hısse başı karın 3,75 TL .Yıl sonuna kadar çeyreklik karın herçeyrekte artarak devam edecektir .ben en az yılı 16 TL hısse başı karla kapatırız dıye düşünüyorum.Bakalım bu kar bızı nereye götürecek .Seneye en az 2.5 TL de temettü beklıyorm .Hadı hayırlsı.
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Hısse başı karı 5.13 TL olan aksa nın hısse fıyatı 61 TL .3.75 TL olan kmpur 29 TL.Kaldıki en kötü çeyrek ilk çeyrek karı oluyor kmpur için .yıl sonunda hısse başı karımız çok rahat aksa yı geçecektir .inşallah fiyatımız da geçer . Sektör farklı ama görünce kıyaslamak istedım .
Sayın ft-2 kumpır için bir yorum rica etsek .Ne düşünüyorsunuz varmı pozisyonunuz.
........................KMPUR..........AKSA...
Brüt kar ......: 160 milyon.....1.001.951....fark 6.26
Piyasa değeri: 3,54 ..............19,75 milyar fark:5.57
artı aksa nın çok değerli lokasyonda 700 dönüm arazi üzerinde oturuyor, kendine ait limanı+ hızlı büyüme sürecinde bugüne kadar 500 milyon dolardan fazla yatırım yapılmış olan DOWAKSA nın yüzde 5O ortaklığı+140 MV termik (doğalgaz-ithal kömür santrali)+ dünyadaki akrilik üretiminin ve satışının yüzde 25 ini tek başına karşılaması+ ciddi AR-GE si+marka değeri+kendini ispatlamış kurumsal yönetim vs vs..
Sayın ft-2 tabıkı aksa ile kmpur kıyaslamak doğru olmaz ama hısse başı karı görünce dikkatımı çektı .En başta sektörler farklı.
Kmpurin asıl karı 3.ve 4. Çeyrekte yaptığını düşünürsek ve yurt dışı Letonya yatırımı ile daha agresıf büyüme isteğide ortada .Ayrıca 250 mılyonluk gebze yatırımı söz konusu .Geçmiş yıllardan gelen temettü ödeme alışkanlığı mevcut .Bence halka arz edılen en iyi şirketlerden bırı .Tabı sizin düşüncelerinizi öğrenmekte faydalı olurdu.
Yer İmleri