Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
Arama sonucu : 83 madde; 73 - 80 arası.

Konu: IMASM İmaş Makine Sanayi AŞ

Ağırlık azalttım çok ucuz hisse var..normal şartlarda İmaş 3 üzerine yükseliş ve kalıcılık sağlaması mantıklı olandır ytd.
    Hissede şuan için bozulma yok ytd..

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Hakim ortaklar çok hisse sattı. Buda piyasada yakın gelecektek performansı konusunda sorgular oluşturuyor. Şirketin bu yıl kârlılık performansı önemli.
    Selva gıda vardı iyi kaçmışım kısada ytd..Sıkıntı olan selva gıda ytd...
    İmaş makina yurt dışından yeni işler aldığı sürece hissede sıkıntı olacağını zannetmiyorum he patron satıyorum ulan derse o zaman kaçmak gerekir çok detaylı bilmiyorum İmaş geçmişini lakin grafikte hissenin operasyon yediği net dile kolay 2 sene olacak neyse kısmetim varsa kar ederiz o da ayrı konu ytd...

Ayrıca sahipli hisse değil eğer sahipli hisse olsa uzun süre şelale düşüşü yaşamazdı o yüzden lakabını üvey evlat taktım. diğer handikap halka açıklığı yüksek olumlu tarafı borcu yok..Tahıl değirmeni makinası üretip satıyorlar lakin iç piyasada rakibi var mı bilmiyorum çok farklı sektör neyse bu kadar temel yeter ytd..

Bende stop çalıştı devam ederse yolu açık olsun İmaş makina şelalenin kralını yaşamış hissede 3 kuruş da olsa kazançla çıktım ytd..

5. Sermaye Piyasası Kurulu nam-ı diğer SPK,siz ne iş yaparsınız Allah aşkına IMASM şirketi hisselerinde küçük yatırımcıların kucaklarına 3.75 tl'den hisseleri yığan Ünlü soyguncu borsacı mecnur Çolak'ın oğlu Adnan Çolak IMASM hisse fiyatına 2.60 tl fiyatlara düşürerek küçük yatırımcıları yüklü zararlara uğratarak mağdur etmiş ve hala daha bu hissede satış baskısı uygulayıp buradan gelen paralarla ADESE ve LRSHO hisselerini alıp fiyatlarını yükseltmektedir ..Bu alavereli,dalavereli,şaibeli,hileli ve kirli soygunu nasıl görmezlikten gelebilirsiniz..Yükselmesi gereken Şirket aslında IMASM hissesi ama bu soyguncu şirketler grubu sahipler gayri ahlaki davranıp ADESE ve LRSHO hisselerini toplayım fiyatlarını tavana taşımaktadırlar..Grup şirketleri fiyatları yükselecekse genel olarak yükselmesi gerekmezmi neymiş efendim SELVA gida bedelli yapacağı için IMASM fiyatını baskılıyorlar SELVA gıda LRSHO 'in iştirak şirketidir fiyatına baskı uygulayacaksnız LRSHO'i baskı uygulayın yani adamlar istedikleri gibi at oynatıp soygun yapıyorlar SN.SPK yetkilileri bu soygunu seyre dalmış izliyor..Yazık,günah değilmi küçük gariban yatırımcılara..ytd..

6. geçtiğimiz hafta her gün % 8 taban taban yapıp yatırımcıları büyük ağır zararlara uğratan IMASM hissesi ama ne hikmetse fiyatları tavan tavan yapan yükselen ADESE ve LRSHO hisseleri ..Şüphelerimiz doğrultusunda taşı kaldırdığımızda altından yönetim kurulu başkanı nam_ı diğer spekülatör borsa vurguncusu Mecnur Çolak'ın yetiştirdiği kıymetli oğulları Adnan Çolak ve onun kıymetli eşleri Fulya Çolak hanımefendi çıkıyor..Sn.Spk yöneticilerinin takibinde ve yaptırım,ceza uyguladığı vatandaşlarımız..Dilerim LORAS HOLDİNG,ADESE ve IMASM da dönen hileli ve şaibeli işleri SPK yetkilileri inceleme altına alır..ytd..

7. Sayın Spk yetkilileri buraları yani Hisse net forumu izliyormusunuz bilmiyorum ama bildiğim tek şey yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Loras holding,Adese,Imasm ve selva gıda grup şirketleride alaverere,dalavere,hileli,şaibeli,kirli oyunlar oynayıp büyük vurgunlar,soygunlar yapan ünlü soyguncu spekülatör mecnur Çolak'ın oğlu ADNAN ÇOLAK'a göz yumduğunuz küçük yatırımcı vatandaşları soyup soğana çevirip mağdur eden bu şahısa kayıtsız kaldığınızdır..Biz IMASM makina şirket hisselerinde yoğun satışlar yapılıyor hisse fiyatını sürekli düşürüyorlar ama ADESE şirket hisselerinde yüklü alımlarla hisse fiyatını her gün yükseltip prim yaptırıp ceplerini dolduruyorlar dolaysıyla küçük yatırımcılar mağdur biz bunları görüyoruz ama sizler nerelerdesiniz bu adaletsiz dur demenin vakti gelmedi mi diye merak ediyoruz..Saygılar efendim.. umarız sesimizi duyarsınız...ytd..

8. #IMASM – Şirkete ait yem makineleri, değirmen makineleri ve testere makineleri alanlarındaki belirli malvarlığı unsurlarının ve yükümlülüklerinin, işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde, iştirak modeliyle kısmi bölünme yöntemiyle yeni kurulacak üç şirkete devredilmesine karar verildiği açıklandı......................................... .................................................. ...........................................
    Arkadaşlar şirket hakkında böyle bir haber yayınlandı şimdi bu ne anlama geliyor bu haber IMASM 'i nasıl etkiler lütfen bilen bir arkadaş yorumlayabilirmi? Teşekkür ederim..ytd.

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •