Sayfa 10/514 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 4109 madde; 73 - 80 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. Bölünmelerden sonra halka arz fiyatından sadece %70 yukarıda..

2. 16.07.2024 - 10.12.2024

3. Şirketin stoğu 1,5 milyar tl,döviz dengesi 984 milyon artıda,satışlarda dövizle yapıldığına göre kar rakamı 2.çeyrek için gayet iyi olabilir..

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    güzel grafik teşekürler dostum..demek ki 17,66 yı geçersek önümüz açılacak....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirketin stoğu 1,5 milyar tl,döviz dengesi 984 milyon artıda,satışlarda dövizle yapıldığına göre kar rakamı 2.çeyrek için gayet iyi olabilir..
    satışlar dövizle yapıldığı için stok karı da yapacak...şirkete resmen döviz yağıyor... ben en geç bilançoya kadar bu hissenin ciddi bir talep göreceğine inanıyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

984 milyon tl lik döviz pozisyonu var...döviz %35 çıkış yaptı ikinci çeyrekte...sadece bu kalemden 344 milyon avantaj sağlandı..

7. İhracatçı şirketlerin kar marjları iyice erimişti dövizin stabil gidişi ve girdi maliyetlerindeki artıştan dolayı..dövizin sert çıkışı kar marjına çok ciddi katkı yaratacaktır,%10 olan kar marjı %20 yi bulur bu çeyrekte..

2023 ilk çeyrek ihracat oranı %70 tir...ikinci çeyrekte dövizin %35 yükselmesi ciro ve karlılığı katmerlendirecektir...

Sayfa 10/514 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •