Sayfa 10/74 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
Arama sonucu : 590 madde; 73 - 80 arası.

Konu: AZTEK Aztek Teknoloji

1. Obase bozdu tekrar tavan oldu

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Geç kaldın geç tam bugüne bırakılır mı son saatlere?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AZTEK günlük, yukarıda 13.99 u gösterdiler, yukarı götüren Deniz Yatırım satıcı tarafında kalarak Tahta Yapıcılık adına kötü bir görüntü sergiledi!

4. Bu kadar patırtıyı bunun için mi yaptınız.Sn berkimcans Gün sonunu nasıl değerlendiriyorsunuz.13.49 dan verdiniz mi yoksa.

5.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    AZTEK günlük, yukarıda 13.99 u gösterdiler, yukarı götüren Deniz Yatırım satıcı tarafında kalarak Tahta Yapıcılık adına kötü bir görüntü sergiledi!
    Hisseyi arz eden Deniz Ve Qnb yine satışta

Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Bu kadar patırtıyı bunun için mi yaptınız.Sn berkimcans Gün sonunu nasıl değerlendiriyorsunuz.13.49 dan verdiniz mi yoksa.
    13.48 i bir kere daha dener geçer varsayımıyla 13.59 a iyileştirdim oradan gitti, bugün özkaynak yasaklısıydım satmam gerekiyordu, bugün ki kalkışmayı yarın da deneyeceğini düşünüyorum, KRPLS dan eksiği yok! gidenler dün aldıklarım dı, 3. günde tavandan aldığım ve halka arzdan gelen mallar duruyor,
    Yarın bu kadar patırtı olmayacaktır,

7.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    13.48 i bir kere daha dener geçer varsayımıyla 13.59 a iyileştirdim oradan gitti, bugün özkaynak yasaklısıydım satmam gerekiyordu, bugün ki kalkışmayı yarın da deneyeceğini düşünüyorum, KRPLS dan eksiği yok! gidenler dün aldıklarım dı, 3. günde tavandan aldığım ve halka arzdan gelen mallar duruyor,
    Yarın bu kadar patırtı olmayacaktır,
    Yani yarın patırtısız gittiği yerde sağlam durabilir mi dersiniz.

Bugun yazan yok mu...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 10/74 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •