Sayfa 10/1001 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    belki sizler konuya hakimsiniz olan bitenden haberiniz vardır
    bakıyorum da akıntıya kapılmış gidiyor bir şeyin farkında olmayan insanlar çoğunlukta nasıl olacakta bu düzenin yalan olduğunu anlayacaklar acaba ...
    O çok zor,ne demişti Aziz Nesin,işte sorunuzun cevabı bu,demekki bu milletin %60 kısımı hala aptal,20 sene içindede devamlı tavan yaptı,adam donsuz kalsada ölene kadar destek vereceğim diyor,örneğini geçen yaşanandan örnek vereceğim,bim içinde ağız dalaşı vardı,kasiyere çatıyordu bir şahıs bunlara niye devamlı zam yapıyorsunuz diye,biz çalışanız patrona ve hükümete sorun onu dedi kasiyer,adam neredeyse kasiyeri boğazlıyordu,ne demek,tayyip yapmıyor bunu siz yapıyorsunuz o masum çok büyük adam ülke onun sayesinde refah gördü ölümüme kadar destekçisiyim,daha söylenecek söz bulamıyorum,önceden migrostada böyle olaya şahit olmuştum,asabımı bozma ziktir git dedim aptal adam,senin gözlerin körelmiş git doktora muayene ol dedim,olayın detayı uzun olduğundan buna müdahil olmak istemedim...Ama beklenti umudum bu ülke için hala devam ediyor,ne yaparlarsa yapsınlar artık mızrak çuvala sığmıyor,oyları 29-19 arasında gezeliyor,zaten devamlı belirtirim sistemimizde bir genç lider bekleniyor,eğerki gelirse herşey kökünden hal olur,yanlız önümüzdeki şubat ayı çok önemli

2.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Sinan Ateş;
    Asla görüşlerini benimsemediğim bir gurubun üyesi olsa da!
    Sırım gibi, yakışıklı, gencecik bir akademisyen. Bunun gibi MHP de başka guruplarda var ve bunlar partinin tutumundan ve başkanından hoşnutsuz.
    Bu gurup altılı masa ile yakınlaşmak ister ise sonuç bu oluyor.
    Kimse bunu yazamıyor, diller suskun.
    Kafanızı başka şeye yormayın.
    Tetikçi olduğu belirlenen ve hala aranan E.Ö.'yü Ankara’ ya getiren özel harekat polislerinden birinin uyuşturucu kaydı bulunduğu da bildirildi.
    Diğer bir önemli nokta yönlendiren kişi cinayetten aranıyor, yıllarca bulunamıyor. Ama cinayetten sonra yakalanıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Tetikçi olduğu belirlenen ve hala aranan E.Ö.'yü Ankara’ ya getiren özel harekat polislerinden birinin uyuşturucu kaydı bulunduğu da bildirildi.
    Diğer bir önemli nokta yönlendiren kişi cinayetten aranıyor, yıllarca bulunamıyor. Ama cinayetten sonra yakalanıyor
    Sır,teröristlerin ayak numaralına kadar bilende

Kaşarlı Pidenin Kuşbaşılı pideden 5TL pahalı olduğunu gördü bu gün bu gözler.

Onlar konuşur akp partisi yapar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kaşarlı Pidenin Kuşbaşılı pideden 5TL pahalı olduğunu gördü bu gün bu gözler.

Onlar konuşur akp partisi yapar.
    Süt ürünlerinin çok yüksek fiatı hayvansallıgı bitirdikleri için ette dahil,benim gözlemlediim fiatları eşit,terayağıda çok yüksek,bizdeki fındık fiatı 30 iken terayağı 50 cıvarıydı,fındık 60 terayağı 200,trabzon yagı kullanıyoruz en iyi yağı onlar yapar.

6. Post

Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

7. Fotografta 10 tane kaşarli simit var, tanesi 6 te le'ye geliyor. (Not: tüyik hesabıdır )
     Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Fotografta 10 tane kaşarli simit var, tanesi 6 te le'ye geliyor. (Not: tüyik hesabıdır )

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kaşar pahalı ondandır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 10/1001 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •