O çok zor,ne demişti Aziz Nesin,işte sorunuzun cevabı bu,demekki bu milletin %60 kısımı hala aptal,20 sene içindede devamlı tavan yaptı,adam donsuz kalsada ölene kadar destek vereceğim diyor,örneğini geçen yaşanandan örnek vereceğim,bim içinde ağız dalaşı vardı,kasiyere çatıyordu bir şahıs bunlara niye devamlı zam yapıyorsunuz diye,biz çalışanız patrona ve hükümete sorun onu dedi kasiyer,adam neredeyse kasiyeri boğazlıyordu,ne demek,tayyip yapmıyor bunu siz yapıyorsunuz o masum çok büyük adam ülke onun sayesinde refah gördü ölümüme kadar destekçisiyim,daha söylenecek söz bulamıyorum,önceden migrostada böyle olaya şahit olmuştum,asabımı bozma ziktir git dedim aptal adam,senin gözlerin körelmiş git doktora muayene ol dedim,olayın detayı uzun olduğundan buna müdahil olmak istemedim...Ama beklenti umudum bu ülke için hala devam ediyor,ne yaparlarsa yapsınlar artık mızrak çuvala sığmıyor,oyları 29-19 arasında gezeliyor,zaten devamlı belirtirim sistemimizde bir genç lider bekleniyor,eğerki gelirse herşey kökünden hal olur,yanlız önümüzdeki şubat ayı çok önemli![]()
Yer İmleri