Sayfa 10/990 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 73 - 80 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Borsalara satış gelmesi gerektiği için geldi, rakamlara bakıp önceden tedbirinizi alsaydık canımız yanmaz kaybımız olmazdı

biraz kafamızı zorlasak kolayca anlayabileceğiz EndAlışlar için kimse bahane aramıyordu. satış için bahane arıyorsanız hiç buralarda
    Derinleşmesinin sebebini ararsak daha bir saat önce aklıma bile gelmeyen kişilerin borsada işleme başlamış olması yeni piyasaya düşen kekoların paniği desek yanılmış olmayız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,130
    Blog Entries
    1
    Teorik olarak tüm dipten çıkışın 4 de 1 ini çok hızlı vermeli geri.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    zaten ekim ayına kadar zaten bu borsa 2 centin altındaydı... ayrıca bu abuk subuk ekonomi yönetimine geçilmeye başlandığı 2018 ortalarından beri 2 centin altındaydı... 1.25-2.25 arası gidip geliyordu 4 senedir...

dolayısıyla 2.25 üzeri toptan köpük olduğu gibi ederi de 2 centin altı; 1.50-2 cent aralığı..

tabi 2 günde inmez oralara, şimdi 2 düşecek 1 çıkacak; devre kesecekler, açığa işlem yasağı, dolara tam saha pres falan vs vs derken... bulur yine oralara inmesi seçim sonrasını...

seçim sonrası hem dolar hem faiz olması gereken yerlere gelir... endex de bulur o zaman bu dediğim ederini...
    ya bi şey demeyeyim demeyeyim diyorum, ama yine saçma hezeyanlar ortalığa saçılıyor
    borsada bi şirketin değeri, zamanında şu kadar centti, yine o kadar cent eder diye hesaplanmaz, bununla alakası yoktur konunun

konunun özü, o şirketin faaliyetlerinin nasıl syeretmekte olduğudur, ne kadar kar üretebildiği, ne kadar varlık oluşturabildiği falandır.. bu böyledir, iki kere iki dört eder

işte bazı şirketlerin 9-aylık net kar rakamları vs son 5 yıl

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ordan aldım, burdan vurdum. Şortu giydim, anektarı ne yaptım. İmamoğlu şöyle dedi. Nebbati böyle yaptı. FED vurdu, MB konuştu...

Böyle gitmez bu işler...

https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6263063

sn. kafkaf bu forumda makineleri yenmek için fışkırtma duasına çıkıyoruz genelde
    genelde de hepimiz bilip hepimiz kar ediyoruz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,130
    Blog Entries
    1
    Ayrıca kumda yüzülmez. Kim inandırdı ise inanmasın. Kumda toprakta yürünür.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. Hissede pek sıkıntı olmazda viopta terste kalan ky yatırım iya i sallah fazla zarar etmezler.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7. cümleten iyi akşamlar ... yazdığım yerde -yükselen dip ihtimalinin bittiği yerde- stopladım hisseleri ..tek lotum kalmadı .. üzülmeyeceğimi yazmıştım .. sabah ola hayrola ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    sn. kafkaf bu forumda makineleri yenmek için fışkırtma duasına çıkıyoruz genelde
    genelde de hepimiz bilip hepimiz kar ediyoruz )
    Fışkırtma duası da bir-iki kere kabul olur Çok bel bağlamamak lazım.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 10/990 İlkİlk ... 891011122060110510 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •