Haber var, hayırlı olur inşallah, KAP ta yayınlandı ortaklar.
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana pazar için başvuru....
Kamuoyunun dikkatine ;
Yatırımcı ilişkileri birimimizden talep eden bilgi ve açıklamalara istinaden iş bu bildirimin yapılması gereği hasıl olmuştur.
Hatırlanacağı üzere, Şirket'imizin 05.04.2019 tarihli (Şirket) paylarının Yakın İzleme Pazarı'ndan Ana Pazar'a geçiş başvurusu, Borsa Yönetim Kurulu'nun 27.12.2019 tarihli kararı ile Kotasyon Yönergesi'nin 8/1-c maddesi gereğince uygun görülmemişti.
Bu çerçevede ; söz konusu bildirimin ardından kararda belirtilen eksikler 2020 yılı içerisinde giderilmiş ve Şirket'imizin Kotasyon Yönergesi'nin 36/5. Maddesi uyarınca 27.12.2020 tarihinde tekrar başvuru yapmasının önünde bir engel kalmamıştır.
Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda ; 2020 yıl sonu finansal tablolarımızın ilanı beklenmeden 27.12.2020 tarihinde pazar geçiş başvurumuz Borsa İstanbul A.Ş. yönetiminin değerlendirilmesine sunulucaktır.
Saygılarımızla.
Şirket artık gerçekten iyi niyetini göstermeye başladı ,27 Aralık’ta başvuru yapacaklar ,spk bilançoyu görmeden üst pazara atabilir ,frigoda aynısını yaptılar,frigo başvuruyu yapmadan üst pazara aldılar .daha önceki başvuru reddi kamu borçlarından dolayı idi,şimdi kamu borcunu ödediler ve şirketin kasasına 11 milyon para koydular bedelliden ve yeniden değerleme ile özsermayeyi bayağı yükseltiler ,ana pazarda işlem gören bir çok şirketin bu kadar güzel özsermayesi yok.inşaat ,incir satışından güzel para kazanacaklar ve 2021 bilançosu çok güzel olacaktır,tarihe not düşsün diyorum ,bu kadar büyük beklentisi olan şirketin bu fiyatlarda olması bana komik geliyor ,en fazla 2 ay içersinde göreceğiz fiyatın ne olduğunu
Ağzına sağlık dostum imzamı atarım altına hep dedim yine diyorum 2021 bizim yılımız olacak ben orta uzun vadeli temel analizimi yaparak bir sirkete yatırım yapar ortak olurum inmis çıkmış ceza yemiş bunlar gel geç şeyler amatorlerin kafaya takacağı şeyler. Tüm yatırımcılara hayirli olsun
Buradaki yatırımcı kitlesi çok bilinçli, çok sabırlı. Buyuk resmi görüp, günlük fiyatlara, cezaya vs. cok takılmayan kişiler. Artık zaman iyice daralmaya başladı gibi duruyor. 4 lü fiyatlarda cok fazla bekletti, bu saatten sonra buralardan alış imkanı vermemeli ve beklentileri fiyatlamaya başlamalı, diye dusunuyorum.
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 li yıllarda ortalama 6 dolar diyince dolar bazlımı bakılır diyenler 90 milyon değerinde gıda şirketi kaldımı ve üstelik öz sermaye duran varlığı 12 aylık yuksek bilanço beklentisi üst pazar a geçiş e bir şirketten ne beklenir 5o kat artmış kent gıdamı alalım sabırla bekledim bundan sonrası nasip herkesin aklı fikri var art niyetli olan da ********dir burda milletin 3 kuruşuna tenezül eden mahluklar da olabilir ben rahatım ve beklicemde mart sonunu bi göreyim sonrası
investin formunda cezalıyım yeni hesap acmadım ama yorumlar zevk için okurum 3 liradan 47 ye çıkınca rt labaratuarı gün bü gün satın dedim ceza yedimbir gün sonrası 50 lere cıkartıpo çaktılar 17 ye cektiler adamlar her türlü dümeni ceviriyor yorum siteleri satılmış spk da işleyişi sıkıntılı ve yanlı 3 ay ne yaptıda şirket hisseleri ceza aldi oyun içinde oyun var manipule varsa yapana bas cezayı nerde olan hep bize neyse kötü günler geride kaldı inşallah bu arada A1 kapital bu kadar lotu 4 ortalamayla neden topladı kumarbaz cetesi bakalım ne yapacak
Yer İmleri