Sayfa 100/652 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 793 - 800 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. En güzel özelliği hep ucuz kalması ))
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    )) sn bahmet yine ucuz saglam bir şirket keşfetmişsin..inşallah ortak olmak nasip olur..deger yatırımcısı arkadaşım bol kazançlar...
    Tesekkurler arkadasim. Sana da hayirli ve bol kazanclar.

3. Biraz daha düzeltme ve ondan sonra Kuseralinin GENTS SEVDASI yeniden tavan yapacak. Bu kağıtı seviyorum. Beni hiç üzmedi. Bayram sonrası görüşürüz arkadaşlar. Bu arada KARADERELİ hoşgeldin. KRDMRD de ortak olmaktan keyif duymuştum. O tahtaya 2 oluca tamamen veda ettim. Bunda ise 2 olunca satmaya başlayacağım. O zamana kadar biriktireceğim. Euro-Dolar bu şekilde oldukça devam..

4. BIST zirve yaptı diyenlere bakıp korkmayın. Bazı hisseler BİST ten önce düzeltmesini yapıyor. GENTS de bunlardan biri. Kanal dibine değip düzüeltmesini tamamlayacak. Çizgilerinizi 2014 DEN ÇEKMEYE BAŞLAYIN. O zamanlar 15 milyon kar ile hissenin performansı e olmuş bir bakın bakalım

5. Tahta iyice sinsileşti.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by aslan3800 Yazıyı Oku
    Tahta iyice sinsileşti.

Var bi karın ağrısı.

7. Ersu kadar olamadın.

8. Euro-Dolar'dan başka şey düşünmüyorum. Hammadde ve borçlarını dolar ile ödeyen Avrupa ülkelerine satış yaparak Euro gelir elde eden ve bu sayede güzel finansal kar etmesi beklenen bir şirket biliyor musunuz? Takoz koyulmuş ama aşağı basılamıyorsa son çırpınışlardır bunlar görüşündeyim. Aynı kar rakamları ile 1,90 görenler varsa eğer ucuz kalmıştır. Ben daha bekleyemeyeceğim, yeniden yüklüyorum. Yine güldürür yüzümüzü inşallah. Vira bismillah.

Sayfa 100/652 İlkİlk ... 50909899100101102110150200600 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •