ittifaklarda olur böyle şeyler ancak iki siyasetçide tecrübeli asıl olan devlettir gerisi halledilir...Bunu çok iyi biliyorlar...Bu durum düzelir.
ittifaklarda olur böyle şeyler ancak iki siyasetçide tecrübeli asıl olan devlettir gerisi halledilir...Bunu çok iyi biliyorlar...Bu durum düzelir.
CHP'NİN İŞ BANKASI HİSSELERİ
Cumhurbaşkanımız önemli bir tartışma başlattı. Bunun hukuki boyutu var. Siyasi tarafları olacak. Adım adım görelim bu tartışma nasıl derinleşecek. Siyasi partinin şirket ortağı olması siyasi partiler pratiği açısından da uygun olmadığı şeklinde. Önümüzdeki günlerde bu konuların detayı ortaya çıkınca değerlendireceğizdir.
https://www.bloomberght.com/haberler...an-aciklamalar
sayın Cefaks bey siz bari atın, alanı satanı, takası bir görelm
Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Sağolun gün sonu takas için.
İş yatırım virman bile yapabilir nede olsa bizim borsamızda olağan şeyler.Ama kağıdın ağası belli ki iş yatırım. 10 bilemedin 15 lot tetikciler iş yapmış gibi. Olsun onlarda lazım hareket için, yoksa kös kös oturur bu kağıt. Satanlar galiba önceki günlerde alanlar. Bakalım bu hikaye nasıl bitecek? İş bankasının olağanüstü yedekleri boşuna durmuyor. İsc nin düşmesi bizim için iyi diye düşünüyorum.imtiyazlılara pastayı uzaktan koklattığını düşündüğüm iş bu sefer yedirmeye mecbur kalacak inşallah. İmtiyaz imtiyazdır. Değeri imtiyazlı olmasıdır. İşin ucunda şişe holding var ne de olsa. Bakalım her şeyin hayırlısı
Yer İmleri