tekrar mart fiyatlarına gelip çanak yapar yakında..
![]()
tekrar mart fiyatlarına gelip çanak yapar yakında..
![]()
Write less do more..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
iyice sıkıştı, patlamaya hazır gibi.
Write less do more..
SİLVERLİNE ENDÜSTRİ VE TİCARET A.Ş.
SILVR
İmzalı GörüntüleBildirimlerFinansal TablolarHak Kullanımları
Gönderim Tarihi
30.06.2017 16:54:20
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
Marka Kullanım Komisyonu
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz ile Silverline Ev Gereçleri Satış ve Pazarlama A.Ş. arasında 2014 yılı ve izleyen yıllara ilişkin yapılan ve 03.11.2014 tarihinde KAP da ilan edilen marka kullanım sözleşmesi kapsamında 01 Nisan 2017 -30 Haziran 2017 tarihleri arasında şirketimiz üretimi dışında SİLVERLİNE ve ESTY markalı ürünlerin satışından dolayı SİLVERLİNE EV GEREÇLERİ SATIŞ ve PAZARLAMA A.Ş. firmasından 2.350.495,00 TL +KDV marka kullanım ücreti fatura karşılığı tahsil edilecektir.
Kamuya saygılarımızla duyurulur.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
bilançonun yüksek geliceğinin bi göstergesi mi bilmiyorum ama geçen sene bu dönem içni 1.9milyon muş ..yani 400bin fazlası olmuş ki ... 2015 ten bu yana bakınca en yüksek seviyede, 2.3milyon olarak...
YTD --- YTD --- YTD
--- YTD ---- YTD ---
http://yatirimci.silverline.com.tr/index.asp?id=85
Kendi sitesinden karşılaştırmalı gelirler.Bu yıl 2. ve 3. Çeyrek yüzleri güldürür gibi��
Ötv indirimi 30 eylül 2017 de bitiyor.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.
Dayanıklı tüketim eşyaları üreticileri 2017 1. Çeyrek
IMG_3963.PNG
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Her zaman sizin paranız için sizin kararınız geçerlidir.
hareketlendi sonunda, bilançoya kadar hızlı gidebilir.
Write less do more..
Yer İmleri