Originally Posted by
Sercanhan
Bugün 20 fk olan Adel 2008 de 2 FK DA idi.. erhan kardeşim. Burda uzun vade temettü yatırımı yapan arkadaşlarda aldıkları TEMETTÜLERLE lot sayısını artırmak dışında bi dertleri yoktur.. Borsada senin gibi temel,teknik analiz,ucuz pahalı, dip zirve sistem avcılığı yapan yığınlarla dolu.. HER ZAMAN İDDAA ETTİĞİM Bİ İNSAN BORSADA KÖR OLUP,KULAKLARI DUYMUYOSA VE DE EN ÖNEMLİSİ KIÇININ ÜSTÜNDE KIMILDAMADAN OTURABİLİYOSA EN KRAL TRADERİN ONDAN FAZLA KAZANMA ŞANSI YOK..
sercanhan konudan bahsetmemişsin konuyu anlamadıgımı soylemıştım. 2 den 20 ye çıkmış ne anlamam lazım onu anlamadım. Yani senın anlatmaya calıstıgın sey neydı. boş boş konuşup durma AL YAT de insanlara mı diyorsun anlamadım cidden.
İdda ettiğin varsayım sorgulayabilirmiyiz ? sorgulamazsak avantaj dezavantajlarını göremeyiz sorgulamazsak gerçeği bilemeyiz. Dikkat edilmesi gerken nokta karşı cıkma değil sorgulamaktan bahsediyorum. Böyle öğrenebiliriz sorgulamadan inanırsak kendi kendimizi kandırırız.
Önce sizin savundugunuz ve sanırım uyguladıgınız yöntemden başlayalım.
Sizin yönteminizi uygulayacak yatırımcı nasıl bir yol izlemeli
1-neye göre hisse seçmeli ?
2-seçtiği hisseleri ne zman satmalı yada satmamalı mı ?
Önce bir yönteminizin nasıl işlediğini öğrenelim. Sağlıklı değilmi noktasında tekrar konuşuruz. Bunun sizin açınızda sakıncası yoktur diye düşünüyorum.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri