Sayfa 100/149 İlkİlk ... 50909899100101102110 ... SonSon
Arama sonucu : 1192 madde; 793 - 800 arası.

Konu: ANGEN Anatolia Tanı ve Biyoteknoloji Ürünleri Arş. Geliştirme San. ve Tic. A.Ş.

1. uzun vadeli inşallah iyi yerlere gelir temettü politikasını beğendim.

2.  Alıntı Originally Posted by pamuk01 Yazıyı Oku
    özer bey çok aydınlatıcı bilgileriniz var teşekürler fakat angenin şu an 70 lerde olması lazım acayip baskı var al sat hissesi haline gelmiş patronun bu olaya el atması lazım bence artan karlılık 70 den fazla ülkeye ihracat italya ve malezyada şirket kuruldu lotu az güçlü bilanço beklentisi ama hisse yerlerde sürünüyor.
    Hissenette eskiden şu yazardı: Borsanın 3 kuralı vardır .
    Sabır sabır sabır .

1-300 ün üzerinde diagnostik kit ve cihazlar- DNA ,RNA test kitleri
    2- %92-93 arası ihracat ( TR ' de Tek )
    3-halka arzdan gelen paranın %80 ile yurtdışında firma kurma ve %20 ile ARGE
    4- her durumda düşük üretim maliyeti
    5- sektör ortalamasından yüksek gelir ve yüksek kâr dağıtım poltikası
    6- Patronlar firmasıyla ilgililer ve Elif Akyüz biyoteknoloji uzmanı akademisyen, Alper Akyüz de zamanla biyoteknolojiyle yogurulmuş ( onurlu ve şahsiyetli insanlar) , hisse senediyle spekülasyon peşinde değiller.
    8- sürekli olarak biyoteknolojiyle ilgili dünya piyasası içindeler ve yeniliklerden haberdarlar mesela maymun çiçeği kitine bağlı yeni ürün geliştirilme süreci en hızlı şekilde yürütüldü.
    9-sürekli büyüme ve inovasyon ( geleceğin firması ve geleceğin konusu)
    10-biyoteknolojiyle ilgili sağlık firmaları ekonomik krizlerden etkilenmezler.
    11- Dünya genelinden 70 den fazla ülkeye ihracat
    12- Moleküler biyoloji ve Biyoteknoloji alanında hızlı büyüyen tek firma.

BIST te böyle kaç firma vardır .
    Ben fiyat şu olur bu olmaz diyemem.
    Yok şu almış bu satmış .orası direnç burası destek kimse bilemez.

7 TL den piyasaya çıkan kontrolmatik ( teknoloji firması) fiyatı 177 TL yi gördü . Şuan 151 TL.
    Angen in temettü politikasını ve kârını , patronların halka arzda verdiği sözleri , piyasa test eder ve yoluna devam eder.

Sadece haber paylaşmak en güzeli .

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

3. Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

4. Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. https://www.cnnturk.com/saglik/grip-...duma-birakiyor

Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

6. https://www.iha.com.tr/video-sonbaha...-geldi-226759/

7. https://www.diken.com.tr/haftalik-co...n-fazla-artti/

8. https://www.milliyet.com.tr/vitrin/h...-riski-6798827

Sayfa 100/149 İlkİlk ... 50909899100101102110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •