Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 100/343 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 793 - 800 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    PARASIZ VE HUYSUZ YAWRILERIM....

unutmayin.....

karsinizda.....kuzu var....bi gram aklinizla....ORGANIZE ISLER YAPIP kuzu yu sabote edelim derseniz......kuzu sizi yatirir....evirir cevirir....SIHHATINIZE KAVUSTURUR....doktorlugu....kanadali TINAZ dan ogrendim.

2. Selam sinirler gergin bu pilav çok su kaldırır üzmeyin kendinizi
    Silahını temizlerken ayağına sıkan silahşörü bilirmisiniz kim o kovboy Trump
    piyasada dalgalar karadenizdeki gibi olacak nerden geldiğini vurduğunda anlıyacak çoğu oyuncu .
    es deli rüzgar es...
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Hadi kolay gelsin.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Selam sinirler gergin bu pilav çok su kaldırır üzmeyin kendinizi
    Silahını temizlerken ayağına sıkan silahşörü bilirmisiniz kim o kovboy Trump
    piyasada dalgalar karadenizdeki gibi olacak nerden geldiğini vurduğunda anlıyacak çoğu oyuncu .
    es deli rüzgar es...
    Bulut ortam mucuk mucuk oldu...Kuzuyla aranız iyi galiba...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

5.  Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi Yazıyı Oku
    Bulut ortam mucuk mucuk oldu...Kuzuyla aranız iyi galiba...
    ne yapayım ateşmi edeyim kuzu yu tanımam oda beni tanımaz ilk atışmamız rus uçağını düşürdüğümüzde başladı burada topiği vardı ben teknikçiyim oyun okumayı öngörülerimi geniş kapsamlı yaymayı severim kuzu simülasyon kurmayı sever ama çizgileri zayıfdır o zamanda burada çöküş bekliyordu simülasyonuna göre ben ve 1-2 arkadaş yukarı hareket ralli bekliyorduk muratteknik ,sacro tabi o hikayemiz yukarı ralli ile bittiBenim ogun anlattığım gizli bir el olayı vardı kuzunun göremediği sonra o el büyüdü büyüdü modernleşti nasdag hızlı makinaları ile pıst 100 buralara gelip kontrollü borsa oldu bunları ozamanlar yazarken millet bulut komplo teorileri üretiyorsun diyordu şimdi bakıyorlar VF alıcak mı diye daha buraya yazmak istediğim ama yazamadığım bazı konular var , şimdiki döneme gelirsek güneysu ara transfer döneminde bu topçuyu getirmiş bir alan vermiş burada top koştur demiş kendisi yaşlı eskisi gibi kıvrak oyuncu değil öbür köyünden burada takip ettikleri gerek temel gerek teknik analiz yapanları bizim uşaglardan oraya gidenler söylerdi Bulut abi senden bahsediyor köyünde çizgilerimi analizlerimi beğenir badem spor hikayesini bunlara anlata anlata sistemi göstedim rus uçağını düşürdüğümüzden beriyeniden burada topik açtığında paylaşımlar yapmamı rica etti arkada ilk açtığı zamanlar karaladık birşeyler takip edenler bilir feyzaaaaaaa diye açtığı topiği benim graflardan sonra kar al yaptı 1.90 yazmaya başladı 2025 senesinin INSIDER senesi olacağını 2024 kasım ayında vıop topiğinde yazdım simülasyonlar uzun vade çalışmaz kısa vade bam bam dün Trump bunu mesala yaptıbizde iç siyasetde belirsizlik devam etti sürece testere devam belli bant aralığında kulağı delikler trade eder.Gelelim senin mucuk olayına arka sayfada kuzu nun yazdığı bazı yorumlara karşı çıktığımdan kuzu bu hareketleri sevmez ama olgunlukla cevapladı atışmamız olmadı bilir laz uçağuna bir mermi atarsa bir jarjör geleceğini yalnız 2 gündür onu stresli gördüm biraz terste kalmış olabilir alınganlık başlamış duygularını saklayamıyor eskiden böyle değildi oyundan bu kadar hızlı düşmezdi bak akşam rakısını açmış bir dilim peynirle kapıda tıklamaları sayıyor nerde bizim o fiskiler içip tır yükleyen kuzu sonuç olarak arkadaşlar eleştiriye açık olunmalı kuzu da onu yaparsa bizim insanımız çatapatlı dünyayı sever bu yüzden gelir tıklar kuzu hepinize bol şans .

6. Yunus Paksoy
    @yunuspaksoy
    ·
    1 sa
    Bugün borsaların düşmesi hakkındaki yorumunuz?

TRUMP:
    Burada olduğum için görmedim

1 saat önce soruyorlar bu cvp geliyor dün konuşmaları yapıp alın dediği ve devamında INSIDER hareketinin olduğu yerde bugun yerini yadırgıyor görmüyor.

Degerli Okuyucularim.....

sizden ozur diliyorum....lutfen beni affedin....MECBURDUM.....

bu saldiri....SIZ PARA KAZANANLARA......beni sevenlere idi.....

sahsima olsa idi.....sorun yoktu....

konu....sahifelerce YAZ KUZU diyenler olunca....

.HERSEYINI KAYBETMIS....INSANLIGINI DAHIL....BASKARA.....EMLAK GIBI....at yarisini dahi oynuyacak paralari KALMAMIS....bu gariban ve yenilmis insanlarin.....size....bu sessiz cogunluga hakareti,,,,,,,,ONLARI BULDOZER GIBI EZMEMI GEREKTIRDI....i

LUTFEN BENI BAGISLAYIN.....

sonucta......bende insanim.....

ozur diliyorum sizden....BENI AFFEDIN....

SEVGILERIMLE.....guzel yaradilmis kardeslerim.....

bir kuzu klasigi daha izlediniz....NAMUSLU INSANLARIN....EN AZ....NAMUSSUZLAR KADAR CESUR OLDUGU......

KONUSUNDA.

Sayfa 100/343 İlkİlk ... 50909899100101102110150200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •