Sayfa 1002/1003 İlkİlk ... 25029029529921000100110021003 SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 8,009 - 8,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İşin ilginci stopajı %15 yapan karar 30/04/2025'e kadar geçerli. Madde 4 öyle demiş.
    Umarım %20 sonra da %25 diye gitmez bu iş.
    devlet vatandaşın gelirine ortak oluyor hani müslümanın malı ortaktı diyebilirler, %50 ye kadar nas var..

2. Simit de çay peynir stopajı hariç 20 lira olmuş.

Tüm halkımıza hayırlı olsun.

Simit çay hesabı için hesap makineleri göreve

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    devlet vatandaşın gelirine ortak oluyor hani müslümanın malı ortaktı diyebilirler, %50 ye kadar nas var..
    Çok kazanandan çok vergi alınacakmış.
    Öyle diyorlar.

https://www.ntv.com.tr/ntvpara/cok-k...mkS5AaStwvr4NQ

Ben bugüne kadar mevduattan kazanan görmedim ama, öyleymiş.

0 stopajlilari sattırmak icin ne 3 kağıt çekecekler bakalım

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı ppf vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..
    Aman kardeşim. Sakın. Ppf bugün için cazip görünsede gayrimenkul onu kısa zamanda ezer geçer. Yinede son karar senin. Saygılar

XIAOMI Kullanicilari belli oluyor

bizde baska program buluruz iste fon vardi bi ara duruyo mu o

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Tefas uygulamasida açılmıyor bu uygulama degistirilmemis android sürümünde desteklenir yazıyor.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Benim de ilanda var ve beni telefon ile arayip fiyat sordular bugun
    pazarlik yapip fiyat indirmeye calisti alici ben ise orda tarihi baglarimiz var fiyat inmem dedim emlakci var onunla konusun dedim emlakciyi aradan cikaralim filan yapti uykusuz birakti beni
    bu ev islerinde acaba dogru fiyatta miyiz konusu cok onemli ozellikle de bilgi az ise kotu oluyor versin emlak komisyonunu ugrasamam ben bole

parayi getircem der kacar imza ativerin filan der gerek yok bunlara

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı ppf vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..

Bizim satilik olan ev ortak ev ve ablam bile yatak odasi ufak bunun diyo insan kendi malini kotuler mi anlamak mumkun degil zam mi yapsam eve yahu anlamadim gitti

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Aman kardeşim. Sakın. Ppf bugün için cazip görünsede gayrimenkul onu kısa zamanda ezer geçer. Yinede son karar senin. Saygılar

Sayfa 1002/1003 İlkİlk ... 25029029529921000100110021003 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •