Sayfa 1004/1006 İlkİlk ... 450490495499410021003100410051006 SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 8,025 - 8,032 arası.

Konu: Viop LXII

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    ülkede 3 adet gündem var,

1.sıcak para,
    2.erken seçim,
    3.faizlerin ardaşık indirilmesi,...

şayet sıcak para gelmiyorsa ki bu aynı zamanda erken seçimin nedeni, anayasa gündemi erken seçim istemeyenlerce sıcak parayı çağırabilmek adına yani iktidarlarını sürdürebilmek için bu yönlü ortaya atıldı,

bu yönlü somut gelişmeler olana kadar yegane tek seçenek içerde faizleri düşürerek sokağa rağmen TL yi çevirmek, piyasaları döndürebilmek,...
    TUSİAD bunun olmayacağını gördü ve erken seçimi dolaylı yönden vurguladı,
    iktidarlarına sıkı sıkıya yapışanlar ise buna karşı tavır aldı, bu piyasalarda gerilme yarattı,..

ppk da şubat ayını pas geçince short düşünenler için (bofa) şubat haliylen uygun bir zemin haline geldi,
    dışarıda, UK_rayna meselesinde Rusya -ABD görüşmelerinin pozitif ittirmesi ise başta tarifeler olmak üzere Trumpın diğer gündemlerinin gölgesinde kaldı,...

hal böyle olunca PPK sız şubat ayı short için uygun ve pekte kaygan bir zemin haline geldi,...

şu halde Mart için faiz indirimi yönlü kararların devamı ana gündemken, bu gündem son gelişen hukuk yönlü kararların gölgesinde kalmamalı ki borsa nefes alsın,...

yoksa yok,
    mesaj 7983 den devamla

02-05 Ağustosta 200 HO nun kırılmasını müteakiben, sarı ok la işaretli
    bende ise 14 ekim 2024 ten itibaren 41 hafta aşağı eğimli bir range trend hali,..kanal beyaz kalın ok larla işaretli,

200 HO nun kırılması 1000 puanlıkken, devamında 1000 puanlık bir aşağı kanalı gündeme getirdi,..
    bunun ilkini denedik ve oradan back test yaptık,...sonrasında devam edecek aşağı hareketin(bu günlerde belki bunun işareti gelmiş olabilir) hangi denge noktasında denge bulacağını bilmemekle birlikte(bkz grafik ve denge noktaları), bildiğim bu işin 14 ekimden 2024 ten itibaren 41 hafta sürebileceği idi,..
    41 hafta bütünde 18.haftayı geride bıraktık, haftaya 19.hafta....benim kendi topiğimde bu yönlü sayısız analizlerim mevcut,

esasen, 17, 18, 19, 20, 21. belki 22 ve 23 haftalarda bir pozitif beklentim vardı,
    bu bölüme sadece Putin -Trump ı alabildik, iç koncoktür ise malumunuz tersinde hareket etti,..

25 temmuz 2025 e kadar bu aşağı hareketin grafikteki denge noktalarından birinde herhangi bir dengeleyici gelişme ile
    (belki erken seçim haberi) stabil olacağını düşünüyorum, 25 temmuzdan itibaren ise 14-16 hafta sürecek pozitif bir piyasa beklentim var,
    3 kasıma kadar sürecek bu, 3 kasımda ise ne olacağını şimdiden bilmediğim daha çok dışarıdan etkilenen negatif piyasalar bekliyorum,..

erken seçim her şeyden bağımsız tek ilaçmış gibi duruyor,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Eline sağlık başkan. Efsane bir topic oldu
     Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Emlak bismillah diyip açmıştı topiği gördük ebemizi..

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    '...Asagidan, yukaridan
    Yolun sonu gorunuyor...'

https://www.youtube.com/watch?v=-KmnOncGQzo
    yolun sonu görünmüyor.. dibin dibi var

)

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    Emlak tekrar sen aç şu topiği, kimsede cesaret yok benim oyum senden yana..
    macit talip olmuştu ilk..

kimse açmazssa ben açarın..

Kim öldü savaş mı çıktı
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    macit talip olmuştu ilk..

kimse açmazssa ben açarın..

talip önemli değil hurafeye inanmayan insan lazımdı
    yok boy abdesti aldın mı, eüzü besmele çekip viop kumarı için topik açtın mı vs..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    Tebrik ediyorum geçen yıllarda kim açmıştı hatırlamıyorum. Anasını bellemişlerdi borsanın. Son dönemlerdeki en iyi kayış topikleri arasında 2. Sıradasın
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 1004/1006 İlkİlk ... 450490495499410021003100410051006 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •