Sayfa 1006/1200 İlkİlk ... 650690695699610041005100610071008101610561106 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 8,041 - 8,048 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by lualua Yazıyı Oku
    sayin sacro musadenizle pinar sutu secmenizdeki sebebi sorabilir miyim bilancosuna bakiyorum iyilesme yok gibi. iyilesecegini mi dusunuyorsunuz ya da yillardir yukselmedigi icin mi?
    Tesekkur ederim
    Okul sutu ihalesi beklentisi mi acaba secilme nedeni?
    Akıl,adama sermayedir.

2. sayin kar aslinda derdim orta uzun vade guzel bir portfoy olusturmak acemiyim ogrenmeye calisiyorum ayni zamanda, boyle forumda gordugum hisselerin bilancolarina bakip bisiler cikarmaya calisiyorum ama tabi bilanco okuyarak nereye kadar

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

sayin kar aslinda derdim orta uzun vade guzel bir portfoy olusturmak acemiyim ogrenmeye calisiyorum ayni zamanda, boyle forumda gordugum hisselerin bilancolarina bakip bisiler cikarmaya calisiyorum ama tabi bilanco okuyarak nereye kadar

Bir yerden başlamak lazım, ben bilançonun b'sinden anlamam. İyi yoldasınız...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4. Hocam babam orta okul terk .Kendisi esnaftır. Bilançoyu göstersen anlamaz belki ama duran varlıkları özsermayeyi, o cari oranları ismini bilmese de hepsini kendisi uygular. Bu zamana kadar ayakta kalmasını da buna borçlu bence . Babama o isimleri öğretsem en kral temel analizci olur. Bilanço okuyarak nere kadar derken tam ne demek istediğinizi anlamadım ama . Bence bilanço herşeydir. (Makyajlanmamış olanından bahsediyorum) .

5. sayin burdur haklisiniz bilanco olmszsa olmaz benim demek istedigim bilanco disi goremedigim cok onemli seyler oluyor. misal gecen sacro yunsada buyuk alim yapildi satilmadi da bir haber gelebilir dedi demek istedigim bu gibi seyler bunu gorup anlamak da tecrube iste.

sayin sacro musadenizle pinar sutu secmenizdeki sebebi sorabilir miyim bilancosuna bakiyorum iyilesme yok gibi. iyilesecegini mi dusunuyorsunuz ya da yillardir yukselmedigi icin mi?
    Tesekkur ederim
    Ikiside degil.

Canak dibinde yuksek hacimler oldugu icin sectim.

Birde boyle dipler tam benim orta vadeli alim tarzima uygun.

Krontu 1.04 den almak gibi dusunun.

Tek neden bu.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7. bir de her yıl temettü verir pnsut

8. sacro hocam gunaydın endesks gorusunuz hala aynı mı ? fener de hareketlenmeler olacak gıbı mayısa kadar bekledgınız buyuk ralli gerceklesır mı hocam saygılar

Sayfa 1006/1200 İlkİlk ... 650690695699610041005100610071008101610561106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •