Sayfa 1007/1120 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 8,049 - 8,056 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

Meksika Merkez Bankası(Banxico), faiz oranında değişikliğe gitmedi.
    Banxico'dan yapılan açıklamada, faiz oranının yüzde 7,50 olarak
    kaldı. Analistlerin beklentisi de faizlerin aynı kalacağı yönündeydi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim
    Jong Un'u 12 Haziran'da Singapur'da bir araya getirecek zirve için
    hazırlıkların planlandığı gibi devam ettiğini, Kuzey Kore'nin
    zirveden çekilde tehtidine karşın planlarda bir değişik olmadığını
    duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Trump yönetiminden bir yetkilinin verdiği bilgiye göre Çin, Başkan
    Trump'a ABD ile ticaret fazlasının Çin'e Amerikan malları ithalatının
    artırılması ve diğer adımlar ile yılda 200 milyar dolar azaltılmasını
    teklif etti.

Portekiz’de kamu yapım işleri ihalelerinde 2016 yılı üçüncü
    çeyreğinden bu yana en kötü düşüş gerçekleşti.

*almanya ekonomi bakanı, "kuzey akım 2 boru hattını engellemek pahalı amerikan lng'sinin daha fazla satılmasını sağlamaz"
    *almanya ekonomi bakanı, "eğer abd, önce amerika diyor ve kendi ekonomik çıkarlarını ön plana koyuyor ise, avrupalıların da aynısını yapmalarını beklemeli"

*almanya'da nisan'da üretici fiyatları aylık %0,5 (beklenti %0,3, önceki %0,1)
    *almanya'da nisan'da üretici fiyatları yıllık %2,0 (beklenti %1,8, önceki %1,9)

*almanya'da nisan'da toptan fiyatlar aylık %0,5 (önceki %0,0)
    *almanya'da nisan'da toptan fiyatlar yıllık %1,4 (önceki %1,2)

*ertem: (cumhurbaşkanı erdoğan'ın ingiltere ziyareti) bu ziyaretin tarihi bir önemi var, bu türkiye'nin yeni dönemde örtülü hiçbir politikasının olmadığının göstergesi
    *ertem: Londra'da küresel oyuncularla toplantıda cumhurbaşkanımız hem türkiye'yi hem de seçim sonrası nasıl bir türkiye öngördüklerini anlattı, çok şeffaf olarak paylaşıldı

Sayfa 1007/1120 İlkİlk ... 750790795799710051006100710081009101710571107 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •