Sıkıntı yok benim açımdan kısacılar düşünsün. Sadece aklımda bir soru işareti var. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sıkıntı yok benim açımdan kısacılar düşünsün. Sadece aklımda bir soru işareti var. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Bundan iyisi şamda kayısı. Nasibimi bekleyeceğim artık ne çıkarsa.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...
Benim teorim şu mal dağıldı A1 capital ve ziraat le malı zor dağıtan patronlar Doğaçlama ve spontane gelişen 18.27 tarihi zirveyle ellerin deki potansiyeli farkettilerse. Kap haberiyle destek bile vermediler.sığ tahta 4 milyon lot var edip gibi açıklık oranı da yüksek değil, şu yüksek hacimleri ve teveccühü boşa çıkarmayıp...... Noktaları hayal edelim ne yapabilir şirket
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayhan dan anca cacık olur
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri