Sayfa 1010/1032 İlkİlk ... 105109109601000100810091010101110121020 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 8,073 - 8,080 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Gelişmiş ekonomilerde FedEx DHL gibi kargo şirketleri ile havayolları şirketleri; ekonomik büyüme ile genel ekonomik gidişat konularında öncü göstergelerdir. Takip ettiğimiz hisseler havayolu şirketleri hisseleri olmasa bile onların çizdiği grafik ekonomik gidişat ile ilgili beklentileri içerdiği için önemlidir. THYAO PGSUS konu ile doğrudan alakalı olmasa bile endirekt yoldan alakalıdır. TH
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    AVrupa abd gözünde suriyede savaş bitmiştir.
    bizimkilerin anlamadığı nokta burası.
    tekrardan işin büyümesine izin vermezler.
    İste yeni yeni anlayacaklar, kapılar acildi bugun 80bin kisi elveda dedi, birazda onlar beslesin baksın büyütsün simdi 80 olur yarin 580 , ben videolardan gördüm neresi müsait se oradan Yunan'a giriyor lar.

Bedel ödendi, bu is sonuca bağlanacak, oralara şehitlerimizin kani düştü ,artik oralar TÜRK toprağıdır.

3. Senet uçuz ama sorunları çok. Düzelmesi zaman alıyor. Fiyatı gerçekten çöp değerinde. Mahkemeler 1-2 aya netleşir diye bekliyoruz. Ancak bana göre parası olan İçin birazda uzun vadeli cuma günü alınacak en güzel hisse Pegasus’du. Ben sepet yapamıyorum takip edemem tek tuş alır satarım. Halkbank 8 olur Pegasus 50-60 olursa alırım. Pegasus 1,20-1,60 arası defter değerinden alınacak bir senet. THY daha ucuz daha büyük daha kaliteli ama sahibi sakat. Ha THY almışsın ha Halkbank almışsın , ikiside aynı sahibin. Biz halkı tercih ettik.

4. Neden Pegasus sorusuna çok basit bir cevap verilebilir yani sihirli bir formül yok. Senet 15 liradan ortalama 60 oldu salmadı, sonra kaliteli bir bilanço geldi 80 oldu yine salmadı. Virüs ve talihsiz olaylar yüzünden diğer havayolları ile beraber saldı. Şayet pazarlanacak senet olsaydı 60-70 den önce 20 sonra 10 lira olmadı gerekirdi . Bu arada manipülasyon kuralları da değişti eskisi gibi olmuyor. Bizim zamanımızda varyo 1 liradan 20 oldu sonra 0,50 ye geldi , mesela finansbank hala 8-10 kat değerden işlem görüyor ve bu çöküşse bile zar zor düşüyor. O yüzden Pegasus’a sadece fiyat olarak bakmayın. Biz Halkbank bataklığından kurtulamayız ama başka yerlere kulak kapatmak olmaz. Anlamak öğrenmek gerekir.

5. Pegasus 1 ay içinde 20 tl olacak. Çünkü th aldığını iddia etti
     Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Senet uçuz ama sorunları çok. Düzelmesi zaman alıyor. Fiyatı gerçekten çöp değerinde. Mahkemeler 1-2 aya netleşir diye bekliyoruz. Ancak bana göre parası olan İçin birazda uzun vadeli cuma günü alınacak en güzel hisse Pegasus�du. Ben sepet yapamıyorum takip edemem tek tuş alır satarım. Halkbank 8 olur Pegasus 50-60 olursa alırım. Pegasus 1,20-1,60 arası defter değerinden alınacak bir senet. THY daha ucuz daha büyük daha kaliteli ama sahibi sakat. Ha THY almışsın ha Halkbank almışsın , ikiside aynı sahibin. Biz halkı tercih ettik.
    SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayın 666 için bir grafik gördüm buraya ekleyeyim.

7. Bilancio Italia aggiornato 01/03/20

• casi attuali: 1.577
    • morti: 34
    • guariti: 83
    TOTALE CASI: 1.694
    #CoronaVirusUpdate İtalyanların virüsle olan sınavı ve bilançoları, 34 mortingen varmış. Bunlar nasıl bulaştı hayret gerçekten.

Sayfa 1010/1032 İlkİlk ... 105109109601000100810091010101110121020 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •