Sayfa 1009/1032 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 8,065 - 8,072 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Çin pmı verileri Ocak Şubat hareketsiz günlerden kaynaklı düşük. Ama Çin’de 1 haftadır çalışma hayatı başladı. 2300 ölü resmî olsun olmasın beklenenden az. Çileden çıkan bir durum olmadı . Pmı verisi satıldı, yeni veri satın alınacaktır. Bizde çavuşoğlu patriot için iddialı. Anladığım kadarı ile s400 depoya taahhüdü isteniyormuş. 5 Mart rus görüşmesi kesinleşti. O güne kadar sakinlik daha olası görüşüyor. Gram altın 300 altına inerse sorun yok. Ama oradan güç alarak çıkarsa bu kez 400 üstü olabilir. Gram altın ons ve gümüş tek önemsediğim ürünler olmaya devam edecek.

2. Bende sıkılmaya başladım T.H konularından,

Burası sanal bir ortam kim nedir necidir amacı nedir bilmem bilemem.

TH. hisse alın diye yazmadi satin diyede yazmadı, bilgi paylaşımlarını okuyorum kendi akil suzgecimden geçiriyorum.

TH nin hatası ne biliyormusunuz, Halkb forum sayfasında PEGASUS aldim demesi, sana ne aldın diye soran yok , neden boyle bir paylaşım yapma gereği duyuyorsunuz, size soran varsa özelden , paylaşırsınız.

Siz ortada hicbir sey yokken ortam hava yolları şirketleri açısından oldukca riskli iken bu şekilde bir paylaşım yapmanız akıllara soru işareti getiriyor. İnsanlarda bunu irdeliyor.

Şimdi Th Pegasus aldim diyince herkes gitti pegasusmu aldi? Buda farkli bir durum konu uzar gider...

Biraz da magazin gerekiyor insanlara osisa, ne yapacagiz. Pegi de nerden cikti?

Bircogumuz okuyor, kendi suzgecinden geciriyor iste yazilari dedigin gibi. Ama yazarken dikkat etmemiz, yani okuyanlara karsi sorumlulugumuz oldugunun farkinda olmamiz da gerekli. Vebali var bunun.

Vay canina neler yazdim ben aslinda. Yok Rum kesimi mevduatlara el koymus, bizde de koyabilirler moratoryum ilan edilirse; yok dunya savasi cikacak; yok o, yok bu

bir kaç güne sınırı geçememiş binlerce hastalanmış göçmen istanbul ,edirne hastanelerini doldurur.
    türklerin gazı da alınmış oldu.algıyla sınırı geçmiş olanlar yunana geçmiş muamelesi yapılıyor.
    hepsi ara bölgede bekleyip geri dönecekler.
    denizden gidenlerin kötü havada böğulmayanlar belki yırtacaklar.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Türkiye rusyayla başbaşadır artık.
    ne ab ne abd nede nato dan laftan başka destek görmeyecektir.
    bunlarla ilişkileri bozmuştu.
    bunlar TÜRKİYEye bedel ödetmeden yardım yapmazlar.bizim oralarda bir laf var güçlüyle çok oynarsan işin düşünce önce gever.

AVrupa abd gözünde suriyede savaş bitmiştir.
    bizimkilerin anlamadığı nokta burası.
    tekrardan işin büyümesine izin vermezler.

7. Bizim ordu rejime ait hedefleri amansızca vuruyor, ya rusya ile anlaşıldı ya da abd ile...

8.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    SAyin Trendhound, Aramizda 2 yili gecen bir hukuk var. Burasi bir forum ve bilgi alisverisinde bulunuyoruz......Istediginizi dusunmekte serbestsiniz, Size olan saygim Hala Buyuk..CAhilligimi ve size olan uzuntum nedeniyle AFFOLA
    Estağfurullah kardeşim, ortada affedilmesi gereken bir kusur filan yok, sen hala çok değerli bir kardeşimizsin, kardeşler arasında bu tür atışmaların olması doğaldır. Sevgilerimle. TH
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayfa 1009/1032 İlkİlk ... 9509909959999100710081009101010111019 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •