dollar bazli ucuzdu ama tl bazli pahali idi,
tl bazli fiyati 11 den 6 ya düşünce dollar bazli da ucuzun ucuzu oldu .
suan alınabilir ama tl bazli hâlâ yüksek
dollar bazli ucuzdu ama tl bazli pahali idi,
tl bazli fiyati 11 den 6 ya düşünce dollar bazli da ucuzun ucuzu oldu .
suan alınabilir ama tl bazli hâlâ yüksek
Hamdım Piştim Yandım
Full almadisa kenarida biraz da parasi varsa rahat cikarir.
Spot da zarar yok zaman kaybi var.
Full aldisa dahi 1.5 2 yila cikarir o zarari
Ki car cop spek kağıtlarıyla bankalar en cok dusenler bunlarda yakalanan bile cikarir zamanlar.
120 bin tepedeki seviyesinden daha yüksek sanayi hisseleri gorduk 85 binlerde
Spot malin olsun yat uyu dusunme
benim aklıma ne geliyor. geçen gün yeşiladayı dinledim. alınır diye konuşuyor. peki bu endeks 65 binden gazlayıp 120 lere gelmedimi. ee.. nasıl ucuz oluyor
Halkbank olayı çözülmeden banka kağıdı tutmak riskli..
Bir gece ansızın haber gelecek..
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size bir şey diyeyim, yabancı yatırımcıyı hükümet kaçırdı. Neden derseniz malum kişi borsayla çok ilgili. Ve yerli ve yabancının parayı hüpletmek için insider haberlerin ardı arkası kesilmedi.
Örneğin, dolar yükselişe geçtiğinde çıkıp faize kafa tutmalar doları kasten ve hile ateşini yükseltti. Jölelinin dolar 1,80 e gelecek demesi, danışmanım artık dolar düşmemeli demesi, vatandaşa dolar bozdurun manipülasyonu, görün dolar nasıl düşecek manipülasyonu, doların artık işi bitti manipülasyonu, bunların açık ve net göstergesi.
Kaldı ki bloomberg yorumları dahil kötü olduğunu bildiği halde dolarla ilgili yorum yapmadılar gerçekleri konuşamadılar, konuşmadılar.
Ciddi söylüyorum yabancı da para kaybetti. Yandaş borsada da kazandı, dolardan da kazandı.
Ve malum kişi insider yapıp piyasayı yönlendirdiği sürece bu işin çıkar yolu yok.
Amerikanların bastırmasının en büyük sebebi bu.
Yer İmleri