Sayfa 1015/1024 İlkİlk ... 15515915965100510131014101510161017 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 8,113 - 8,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yaww o zaman ne laf sokar gibi yazıyorsunuz görecem sizi gibilerden..

töbe töbeeee..
    Ben banka banka dolaşan mevduatçıları küçümseyen onları borsada hisse almaya davet eden yazıya istinaden yazdım..

2.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Ben banka banka dolaşan mevduatçıları küçümseyen onları borsada hisse almaya davet eden yazıya istinaden yazdım..
    eee ama adamlar haklılar doğruya doğru..Borsada fiyatlar geberdiğinde 1Milyon tl si olan adam 0.10 için banka değiştiren adam 1000 lot tuprs almıyorsa 50 60.000 tl..zaten buralarda yazmasın..
    sırf o tuprs bile yada başka kağıtlar her neyse yüzde 5-6 ek getirdi 1 Milyon luk portföye..

Bir yere yığılmayıp da portföy yapmayı , kademeli alıp kademeli satmayı öğrenemedik gitti..

Birde anladığım sen 2019 başkanlık seçimlerine kadar ralli sonrası şelale teorisi üzerinden hareket ediyorsun amma velakin
    erken seçim umarım bu analizinin içinde vardır..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    eee ama adamlar haklılar doğruya doğru..

Birde anladığım sen 2019 başkanlık seçimlerine kadar ralli sonrası şelale teorisi üzerinden hareket ediyorsun amma velakin
    Şelale demeyelim.. Başkanlık seçimleri yada iktidarda kimin olduğunun fiyat-zaman- kalıp üçgeninde önemi yok.. 2020 sonrası kaybolan nesil olacak.. Ne 2001 ne 2008 bu seferki dalganın boyu bi çoğumuzu yutacak..

4. Aslında içerik sosyonominin konusu değil ancak 3D YAZICI DEVRİMİ bile 2020 den sonraki geçiş sürecinde bi çok sektörün batmasına sebebiyet verecek.. Farklı bi çağa farklı dünyaya hazırlıklı olun..yaşanacak ekonomik durgunluk 1929 ü aratmayacak..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    eee ama adamlar haklılar doğruya doğru..Borsada fiyatlar geberdiğinde 1Milyon tl si olan adam 0.10 için banka değiştiren adam 1000 lot tuprs almıyorsa 50 60.000 tl..zaten buralarda yazmasın..
    sırf o tuprs bile yada başka kağıtlar her neyse yüzde 5-6 ek getirdi 1 Milyon luk portföye..

Bir yere yığılmayıp da portföy yapmayı , kademeli alıp kademeli satmayı öğrenemedik gitti..

Öenmli olan 8 tl den tüpraş alıp portföyü 25 e katlamak değil.. Borsadan anlamayan adama RUP PROJESİ NEDİR KAR CİRO FİLAN ANLATAMAZSIN.. AMA BEN DİYORUM Kİ TÜPRAŞ DAHİL BUGÜNE KADAR KAZANDIKLARINIZA SAYGIM SONSUZ ( 2004 TEN 2010 A TOFAŞLA BU TRENDİN İÇİNDEYDİM) BU EKONOMİK DURGUNLUKTAN KAÇIŞ YOK..

6.  Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    algı meselesi bence sen bilançosunda hiç sorunu olmayan banka (bankasya) tasarrufların gasp edilmesini normal algılarsan,

bazı insanlar da senin banka banka dolaşıp 0.10 faiz peşinde koşmanı eleştirir, hatta bankanın başına iş gelirde para kaybı yaşarsan

faizleri cebine indirirken banamı sordun der! tabi o borsa da kaybederse sende ona diyebilirsin..

peki bu zihniyetten iyi bir sonuç çıkarmı ? sanmıyorum ama insanları böyle kabul etmek lazım..

mesela bende birilerinin haksız-hukuksuz tasarruflarını kaybetmesinden sanırım haz alıcam.

syg

buraya yazdim ama cevap alamadim o firmada parasi olan 7 tane kuponun faizini aldi ama sifir degil (son kupon ve ana para ilerde verilir, kaynak bulursa tabe)

51 gun sonra son kupon odemesini ve ana parasini alacak- takip edin-su andaki en yuksek faiz li ozel sirket tahvilidir
    TRSBOYP91716 Değişken Kuponlu Tahvil Boyner Perakende ve Tekstil basit faiz %21.73 bilesik faiz %23.87

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    dur aklımdayken birilerinin "haklı" olarak para kaybetmesinden keyif alayım.. dünyagöz kağıtlarını alanlar, yüksek faiz alırken iyidiniz .. devlet garantisi de yoktu.. hakkınızı mahkemede arayın.. (zira hakkınızda yok, devletten birşey beklemeyin)
    kaybetmenin tadını çıkarın
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Oran istiyorum oran.
    Nerede bu modlar?
    Modlar gorev basina.
    Burasi mevduat faizi topigi.
    Dolar kuru da istemiyorum.
    Az sayida oran paylasan vardi onlar da cektiler gittiler.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 1015/1024 İlkİlk ... 15515915965100510131014101510161017 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •