serco zaten gocer dememısık teknık noktalar var
serco zaten gocer dememısık teknık noktalar var
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Selam ugolnili
Trolun biri yuzunden ceza almışım
Son bıraktığım buydutam dedigim gibi zirvenin az üzerinden yine goctu ki o aralar 200 300 binler havada uçuşuyorduOriginally Posted by vicente
Yine cokecek yine cokecek dogru yerde vuracacagiz tepesine
Bistin buyuk rallisi icin tek sart var belli...akp den kurtulmak ..gerisi suda cirpinmaya benziyor...dow yardimiyla surune surune gidiyor en fazla
Normal şartlarda yarın en az +3000 olması lazım ( şort 65 kontratım var ) fakat pala bu tip havalarda beklenileni hiç yapmıyor... Bakalım yarın olsun görelim...
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an Amerika usul usul geriliyor. Kapanış önemli hale geldi. İzleyelim bakalım. Sabaha çok var
Endeks kapanışında bütün göstergeler güçlü aldaydı... Bu nedenle dow buralarda kapatsa bile en az +2000 açar ve çıkışa devam eder... Cuma günü dow yamuk yapmazsa, çarşamba günü 106.000 leri görürüz demiştim.
Şayet endeksin göstergeler satışa yakın olsaydı yada satta olsaydı 106.000 den açıp aşağı basarlardı.
Çoğu arkadaş hala göçüş psikoloji içinde. Ama göçüşü unutun arkadaşlar. Bizim borsanın çıkmasıda çok normaldir. Enflasyon sürekli yükseliyor. Akp ne kadar düşük göstermeye çalışsada fiyatlar sürekli artıyor. Fiyat artışı şirketlerin karının artması demek. Zaten belli başlı hisselerle endeksi sürüklüyorlardı. Artık gitmeyen kağıtlarda kopar. İsteyen satmaya devam etsin tabii ki. Benden söylemesi.
DOLAR a baktım seanslık 7,09 stop bu aralar yavaştan yükselme umudunda olanlar sattıklarını yerine koyarlar heralde ....
Yer İmleri