Sayfa 102/175 İlkİlk ... 25292100101102103104112152 ... SonSon
Arama sonucu : 1397 madde; 809 - 816 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. Tam alım zamanı diyip yeni gelenden 5 guruş, bıkıpta lanet gelsin böyle şirket mi olur diye gidenden 5 guruş
    Totalde 10 guruş için bugün tezgahı açmış gibisin spek efendi.
    Yer mi bu kokmuş numaralarını Anadolu cocuu

https://youtu.be/X1zt_h9zsb0?si=EhsOko09EInbg860
    Hamdım Piştim Yandım

2. Spen abey, Bozkurt abümm sizleri çook sevdüm.Amma ve lakin benüm konuşmamla şüvemle dalga geçtüler.Gururuma dokandı, ben değişememkü abü, çok hassasum gece ağladum.Abülerim sizler gusuruma bakmayun ben artukın yazmuycam.İstanbul beefendüsü yazsın.hoçcakalun abülerim.

3.  Alıntı Originally Posted by KOLPACI Yazıyı Oku
    Abüüü la ben köyde böyüdüm deişemiyomki.Türkçe yazayom emme sen Türkçe annamıyon ellam.Bagh bööne gadar herges anadı bi sen anayamudun.Abü laa sen istanbul lehçesi ile sosyete gal ben bööle tamamı abey.
    Hahh sen hep gorkutan abüsün eski yazularını okumuşudum.herkes seni uzmanmı ne göreye galiba sen östadsın.Ben ne biliyüm abü la.Ama hep gorku salayon.Yohusa tahtacının küreğimisin sen,, yanış anama pide yapanlara bizim orda usta tahtasınada küree derler.Furuna attığı ateşi onunla garuşturur sonra pideleri çıkarur.Gusurumabaghmadın demi taruk abüüüm.
    Kürekçi için başka IP numaralı arkadaş görevini güzel şekilde yapıyor.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Kürekçi için başka IP numaralı arkadaş görevini güzel şekilde yapıyor.
    Burada yazan çok kişi yok! Tam olarak ne ima etmeye çalıştın?
    Yatırımlarını tanımadığın insanlarin söylemlerine göre mı yapiyorsun? Düşerken de cikarkende!
    Açıkça yazmalisin ne demek istiyorsan. Ortaya genel yazmamalısın ki nedemek istediğin anlaşılır olsun. Ytd

Ha bir de ne gördüğünü de yaz ki bizde görelim. Ytd

6. Kolpacı sende bıktın beklemekten bahane arıyormuşun
    Küstüm gidiyorum artık yazmıycam.
    Al misketlerini ver paramı
    Olmaz üüüyle
    Arada gel yaz
    Hamdım Piştim Yandım

Amigo hc bak bunlar senin yazıların..
    Ortaya birşey atmadan önce adamlarin eskiden mobilyacı olduğunu bile biliyormussun!
    Kaldı ki sektörden biriymissin, madem sektörden biriydin niye fayda sağlayıp iki kelam etmedin? Ytd

Kasımda mı ne yazmışsın!
    ((((Plastik hammadde sektörüne yakın birisiyim dir ve bu sektörde yönetici olarak çalışan bir çok tanıdığım var. Bu şirketten profesyonellik, liyakat ve beceri beklemek tamamen hayal. Şu an petkim yönetim kurulunda bulunan görece genç birisi eskiden mobilyacıydı. İşte herkes kendi adamını tuttuğu için bu tipler sırf Azeri olduğu için bir yerlere geliyor.

İlerde hisse çok sıkışır va petkimi USD bazlı bir yerlere getirirler.))))

Bunu da öncesinde yazmışsın madem sektördesin, bak şu an 45 centi gördük..
    Bunu okusa birileri kimin hangi görevde olduğunu bilmeden önce kendi bir bakması gerekmez mi ben ne yazmışım acaba diye.. ona buna ..ok atmayı bırakın hisse düşünce.. ytd

(((62 cent maliyet ile zarardayım. Bana bundan 4-5 ay önce Petkim 50-53 cent görebilir deseler zor derdim))) rumuzuna tıklayınca bunları okuyup unutmayalım dedim.. ytd

Sayfa 102/175 İlkİlk ... 25292100101102103104112152 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •