Sayfa 1024/1030 İlkİlk ... 24524924974101410221023102410251026 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 8,185 - 8,192 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Chucky68 Yazıyı Oku
    Duduş bizim emekli maaslarina simdiden %10.60 zam garantiymis...en guzel kiraci devletin parasi...gununde yatiriyor.)
    2036 TL olur benim maas.

Allah bereket versin.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    Arkadaşım insanları fiyat vererek kararlarında tereddüte düşürmeyin. Olabilir düşebilir çıkabilir ama sürekli fiyat vermeyin. çok biliyorsanız foreksinizin başında işlemlerinizi yapın ve her hafta sonu Pariste kahvaltınızı yapın. Bu gece S-400 için bir ambargo kokusu çıkmayacağının garantisini verebiliyor musun? Savunma bakanına yaptırım kararı çıkmayacağının garantisini verebiliyor musun. Elçilik çalışanlarının gündeme getirilmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun? Döviz de teknik çalışmaz çok zaman bir halk bankasıyla bir aselsan'la yanyana getirmeyin. O yüzden bekleyin demek kadar sorumsuzca söylemlerde bulunmayın.
    YTD
    Parisde kahvaltı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Tuikte boyle hesapliyorsa 2 den asagi gelmemesi lazim gidadaki artis hala dusmemis keza digerlerindede artislar var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by reber Yazıyı Oku
    Arkadaşım insanları fiyat vererek kararlarında tereddüte düşürmeyin. Olabilir düşebilir çıkabilir ama sürekli fiyat vermeyin. çok biliyorsanız foreksinizin başında işlemlerinizi yapın ve her hafta sonu Pariste kahvaltınızı yapın. Bu gece S-400 için bir ambargo kokusu çıkmayacağının garantisini verebiliyor musun? Savunma bakanına yaptırım kararı çıkmayacağının garantisini verebiliyor musun. Elçilik çalışanlarının gündeme getirilmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun? Döviz de teknik çalışmaz çok zaman bir halk bankasıyla bir aselsan'la yanyana getirmeyin. O yüzden bekleyin demek kadar sorumsuzca söylemlerde bulunmayın.
    YTD
    En guzel kahvalti kulturu bizde...

Ben kruvasan ve kahve ile kahvalti edemem.

Domatis hem de pembesinden, salatalik, izmir tulumu, haslanmis yumurta, biraz kasap sucugu ve zeytin hem de en kralindan Gemlik tipi olmazsa olmazim benim..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    2036 TL olur benim maas.

Allah bereket versin.

Syg,
    Güle güle harcayın, bizde EYT mağduruyuz. seçim öncesi vaatte bulunanlar sözünün arkasında dursaydı birkaç sene sonra bizde emekli maaşı hesabı yapabilecektik

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    En guzel kahvalti kulturu bizde...

Ben kruvasan ve kahve ile kahvalti edemem.

Domatis hem de pembesinden, izmir tulumu, haslanmis yumurta, biraz kasap sucugu ve zeytin en kralindan olmazsa olmazim benim..

Syg,
    İtalya'daki espresso ve kruvasana bayılırım fakat bizdeki kahvaltı bambaşka gerçekten..

Zeytinyağı, zeytin, domates, rafadan yumurta ve ezine peyniri olmazsa olmaz..

7. ünlü menkul 5.40 alım opsiyonu vade 32 gün mevduat karşılığı 29.22% min 1M

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dolar düştü ama esnaf ürün fiyatlamasını doların 6.50 7 seviyelerinde sabit tuttu ! Dolar yükselirken her hafta zam yapan damacana su bayileri dolar inerken sessizler !!
    neden ? çünkü "fiyatlama davranışının bozulması" denen şey bu. MB nin görevi " fiyat istikrarını sağlamaktır"
    MB görevini yerine getirdi mi , veya getirecek mi ? Daha doğrusu, MB ancak bağımsız olursa görevini yerine getirebilir. MB bağımsız mı ? Bundan dolayı %25 stopajsız faize rağmen 50% oranına ulaşan DTH mevcut ülkede. Kimse TL ye güvenmiyor. Kurdaki düşüşün kalıcı olacağına kimse inanmıyor. Bir süre sonra dolar yine yükselecek, bunda herkes hemfikir. Ancak "bir süre" nin ne kadar bir süre olduğuna yönelik anlaşmazlık var. Siz parayı geri ödeyeceğine emin olduğunuz bir tanıdığınıza %20 faizle 5 yıllığına borç verir miydiniz, yani 20% ile 5 yıllık devlet tahvili alır mısınız ? peki 8% dolar faizi ile dolar olarak borç verir misiniz ? yani hazine eurobondu alır mısınız ? işte cevap bu.

Sayfa 1024/1030 İlkİlk ... 24524924974101410221023102410251026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •