-
*abd'de nisan'da 2.el konut satışları -%2,5 ile 5,46 milyon
*abd'de nisan'da 2.el konut satışları beklentisi 5,55 milyon
*abd'de 2.el konut stok/satış dönemi 4,0 ay
*abd'de nisan'da ortalama 2.el konut fiyatları %5,3 ile 257.900 dolar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb, 2018'in 2. çeyreğinde ihaleler yoluyla oluşacak vadeli döviz satım pozisyon tutarı mevcut 6,15 milyar abd dolarından 8 milyar abd dolarına ulaşabilecektir
*tcmb: 2018 yılı boyunca vadeli döviz satım pozisyon tutarının ulaşabileceği üst sınır 10 milyar abd doları olarak belirlenmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*fed/bostic: Trump-kim zirvesinin iptali sürpriz oldu, sonuçlarını bekliyorum
*fed/bostic: Ticaret ve jeoplolitik belirsizlikler abd işletmeleri için derinleşebilir
*fed/bostic: Bu yıl toplam 3 fazia artışı bekliyorum
-
*abd'de haftalık doğal gaz stokları 1629 milyar feet küp (beklenti 1628mlr, önceki 1538mlr)
*abd'de haftalık doğal gaz stokları değişimi 91 milyar feet küp (beklenti 90mlr, önceki 106mlr)
*abd'de mayıs'ta kansas city fed bileşik endeksi 29 (önceki 26)
-
*abd'de mayıs'ta kansas city fed 6 aylık görünüm bileşik endeksi 26 (önceki 31)
*abd'de mayıs'ta kansas city imalat üretim endeksi 41 (önceki 33)
*abd'de mayıs'ta kansas city fed 6 aylık imalat üretim görünüm endeksi 32 (önceki 44)
-
*japonya tokyo'da mayıs'ta tüketici fiyatları yıllık %0,4
-
*japonya tokyo'da mayıs'ta tüketici fiyatları aylık %0,0
-
*japonya'da 13 haftalık bono ihalesinde en düşük fiyat 100,0345, faiz -%0,1383
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri