rumenigge ye laf yok... benim yakın arkadaşımdır... onun ki başka... onun ki futbol askı
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
rumenigge ye laf yok... benim yakın arkadaşımdır... onun ki başka... onun ki futbol askı
Vatandaşlık yemin töreninde Mehmet Şimşek ile beraber kraliçenin eteğini öptük !!!!!!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
AKP seçim bürosu açılışında protesto: Etrafınız hep hırsız, hırsızlarla durmayın!
AKP'nin Malatya Yeşiltepe seçim bürosunun açılışı sırasında bir grup vatandaş, büyükşehir belediye başkan adayı Selahattin Gürkan'a 'Hırsızlarla durma Başkanım, etrafınızı....
https://twitter.com/_TRHaber/status/1106224500125958144
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Kayıtlı işsiz sayısı Şubat ayında 3 milyon 953 bin kişi -İŞKUR
Bu gecede tüm Haber kanallarında Emine hanım var konuşuyor.
Yarın bilali bekliyoruz tüm kanallara. böyle olmaz özledik bilali.
ALLÂH kaç harfli?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
valla sizde hiç utanma yok... ateistim diyorsun sonra allah kac harf diyorsun... sonra tengri ye inanıyorum diyorsun... allah islah etsin ne diyeyim
Yer İmleri