abi sana zahmet YUNSA takas paylaşır mısın ?
sayın cefaks erbosta pasta paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim..
sayın cefaks bey yolunuz balıkesire düşerse çay değil de bir kahvemizi için..
Originally Posted by ADORABLE sayın cefaks bey yolunuz balıkesire düşerse çay değil de bir kahvemizi için.. vay beeeeeeee, bizdeki kör talihe bak. bizim yemek beklerken bir kahveyle bizi 40 sene esir edecek
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=458&page=4268
Originally Posted by cefaks vay beeeeeeee, bizdeki kör talihe bak. bizim yemek beklerken bir kahveyle bizi 40 sene esir edecek :D:D benim bildiğim kahve yemek üstüne içilir üstadım :D:D
Originally Posted by ADORABLE :D:D benim bildiğim kahve yemek üstüne içilir üstadım :D:D bak şimdi anlaştık bende onu kavrayacak kafa nerde, yaş 114.
Originally Posted by cefaks bak şimdi anlaştık bende onu kavrayacak kafa nerde, yaş 114. Sn. cefaks siz buralara gelmeye karar verin aç bırakmayız merak etmeyin
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın... operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Originally Posted by lutfu001 Sn. cefaks siz buralara gelmeye karar verin aç bırakmayız merak etmeyin vayyyyyyyyy şifreyi anladım açık etmiyorum amma
Forum Rules
Yer İmleri