Sayfa 103/124 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
Arama sonucu : 991 madde; 817 - 824 arası.

Konu: BESLR - Besler Gıda ve Kimya San. ve Tic. A.Ş.

1. bihareket gelmiş kervitaşa ama sn maharaj dedigi gibi ele verme olmasın bu dengesiz tahtacısı bunun...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. İster gelsin ister gelmesin..2 yıl önce 18 tl ye satamadığımi buralardan zaten satmam. Nasipte varsa olur

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

3. iyi sabretmişsiniz iki yıl ben kol keserdim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    bihareket gelmiş kervitaşa ama sn maharaj dedigi gibi ele verme olmasın bu dengesiz tahtacısı bunun...
    Mümkün, tahtada bir veya bir kaç çapsız var çünkü. Hisseyi çok yukarı götürecek güçleri yok, kısa aralıklarla al-sat yapıp para kazanma derdindeler

5. Teknik hareketin başlaması için çok müsait.
    Temel de tekniği destekliyor. Gerisi sabır..

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    iyi sabretmişsiniz iki yıl ben kol keserdim...
    Asuzu da 7 yılım geçti, bilen bilir. 4.02 ortalama ile aldıklarımı 2022 de 380 gördüğü gün 345 tl ortalama ile çıktım. Sabır acıdır ama sonu güzel oluyor. İnsallah burada da böyle oluruz.

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karakterinizi değil,
    Paranızı kaybedin.

7. Şaşırtıcı şekilde sağlam duruyor. Ya tavan olacak yasa yine geri saracak. Yapı Kredi deki oyuncu karar verecek

Kur çıkmadığı sürece 2. Ülker vakasıdır Kerevitaş. Yani rekor karlara gebe bir şirket kervt

8.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Şaşırtıcı şekilde sağlam duruyor. Ya tavan olacak yasa yine geri saracak. Yapı Kredi deki oyuncu karar verecek

Kur çıkmadığı sürece 2. Ülker vakasıdır Kerevitaş. Yani rekor karlara gebe bir şirket kervt
    Bu durum aslında çift ayaklı. 100 milyon dolar döviz kredisi çekip faize yatırmış gibi bir durum var. Yıldız holdinge verdiği döviz kredisi yüzünden hep negatifte kalıyordu. İlk defa pozitife geçti.

Sayfa 103/124 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •