Sayfa 103/678 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203603 ... SonSon
Arama sonucu : 5418 madde; 817 - 824 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,432
     Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Hayırlı uğurlu olsun, değerli paylaşımlarınızı devamını diliyorum.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler sayın skpmk.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. hayırlı günler bol kazançlar endeks 2400 ü kırıp altında 2390 da kapanış yaptı bir düzeltme içindeyiz 2400 üstü kalıcı olmazsa sıkıntı aselsan 22.30 -22.28 gap boşluğu var kapanırsa güzel olur belki tepki alımları gelebilir ben kapatmasını temenni ederim eskiden 800-900 milyon yıllık bilançodan bu sene çeyreklikte 1.700 e çıkan bir bilanço var logaritmik grafik çalışırsa dibe yakınız yıllar bazında baktıgımızda mayıs ayları genelde satıcılı olmuştur borsalar 25 mayıs genel kurul önemli benim için hiç belli olmaz belki süpriz bir karar çıkabilir yatırım tavsiyesi değildir hayırlı kazançlar....

3.  Alıntı Originally Posted by bohem Yazıyı Oku
    hayırlı günler bol kazançlar endeks 2400 ü kırıp altında 2390 da kapanış yaptı bir düzeltme içindeyiz 2400 üstü kalıcı olmazsa sıkıntı aselsan 22.30 -22.28 gap boşluğu var kapanırsa güzel olur belki tepki alımları gelebilir ben kapatmasını temenni ederim eskiden 800-900 milyon yıllık bilançodan bu sene çeyreklikte 1.700 e çıkan bir bilanço var logaritmik grafik çalışırsa dibe yakınız yıllar bazında baktıgımızda mayıs ayları genelde satıcılı olmuştur borsalar 25 mayıs genel kurul önemli benim için hiç belli olmaz belki süpriz bir karar çıkabilir yatırım tavsiyesi değildir hayırlı kazançlar....
    Şöyle sermaye tavanını 50 milyara çekseler ne de iyi olur. Bak o zaman nasıl da canlanır.

4.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Şöyle sermaye tavanını 50 milyara çekseler ne de iyi olur. Bak o zaman nasıl da canlanır.
    inşallah sayın junge sermaye 2.280 ilk çeyrek 1.695 bir sonraki çeyreklik bilançoda böyle gelirse sermayeyi geçecek yarı yılda bedelsiz potansiyeli var ama yaparlar mı bilinmez belki 2024 yılında yaparlar genelde 4 yılda bedelsiz vermiş bedelsiz verecekse bu fiyatlardan olacağını zannetmem 50 üstü beklerim şahsen bedelsiz için oda %100 bedelsizde belkide daha yüksek bir oran verir bilemem bence temettüsü yükselmez arge ye ayrılan para yüksek olduğu için nakit dağıtacağını zannetmiyorum şimdi baktığımda logaritmikte kabaca dip 18.50 gözüküyor malesef oraya gidermi bilemem orasıda 2009 dipleri benim açımdan oraya degerse güzel olur kimse yanlış anlamasın degecek diye birşey yok ben tamamen aselsandayım oraya gelsede alsam diyecek durumumda yok yatırım tavsiyesi degildir hayırlı günler...

5. 22 nisan ,zirveden sonra alan-satan kurumlar.

dün...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,432
    ASELSAN yabancı oranı 11 Mayıs 2022 % 27,20. 12 Mayıs 2022 % 26,03 .
    Fark % -1,17. (Kaynak İş Yatırım).

Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,432
     Alıntı Originally Posted by enigma72 Yazıyı Oku
    22 nisan ,zirveden sonra alan-satan kurumlar.

dün...

Teşekkürler sayın enigma72.

8. Düşüşlerde halay başı, yükselişte ben oynamayı bilmiyorum havasında, bu namussuz tahtaya ve buna ayar veren kahpe evladina teknik taktik, formasyon vibrasyon,yeni satış sözleşmesi,yeni İcat vs. hiç bir etkisi yok o yüzden grafik, takas, tarak, kürek burda işlemiyor maalesef

Sayfa 103/678 İlkİlk ... 35393101102103104105113153203603 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •