-
-
Haber güzel, adamlar sektörü zaten biliyor ve buna göre yatırım kararı alıyor 300 milyon EUR yatırımdan bahsediliyor bu haberde, dile kolay muazzam bir yatırım bu, demekki sektör hızla büyüyen ve kar bırakan bir sektör ama ne yazık ki biz bunu bir türlü göremedik? Bunların karı gizlediği apaçık işte, hem bu kadar az kar açıkla hemde sürekli yatırım yap buna kapasite artırıcı yatırımlarda dahil, madem kar etmiyorsun paramızı niye boşa harcıyorsun? Paramızı diyorum CB efendiiiiii! çünkü hepimiz bu şirketin ortağıyız, tek ortağı sen değilsin, sadece kendin çalıp kendin söylüyorsun!
-
Bak Ambalaj'ın oluklu mukavva sektörü ile ilgisi yok ancak aynı hareketlilik hatta daha fazlası esnek ambalaj sektöründe de var. Sadece bu sene iki firma satıldı. Özellikle son iki yıldır eur/tl ve hammadde fiyatlarındaki gelişmeler bu sektördeki şirketlerin çok lehine oldu ama bunun yansımasını henüz göremedik.
-
4.77 den 100 lot 2023 vadeli olarak potfoye katılmıştır...insallh cb okuzunun malıdır....ytd
-
Azar azar alımlara dikkatlice baslıcax
-
Yarın 2300 lot da ben alacağım. Umarım aşağıya basar da daha ucuz alırım. Hayırlı olsun @Alibeyoğlu
-
9 aylık donemde bitti karlılık insallah devam eder...gecen senenin 2 katı temettu bekliyorum...ytd
-
Bu uyuz eşek adam olacak ama gidip sudan geri dönmesi epey bir zaman alabilir, bekleyip göreceğiz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri