Sayfa 1030/1527 İlkİlk ... 30530930980102010281029103010311032104010801130 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 8,233 - 8,240 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Elinde var mı ortak? Hayırlı olsun. Ky kazansın. Ele vermesinler ama dikkat edin. Ben bu tarz tecrübelerim çok oldu ondan korkarım girmem.
    Eksi bile kapatabilir buradan bu. Ciddi meraktayım akşama kapanışı.

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    bide gelimmi laa satayımmı malları diye yazı gönderiyomuş : ) ben olsam yapardım : ))
    Hocam, vestele gittim gelecem yazıyor kapılarında

3.  Alıntı Originally Posted by serdaralp Yazıyı Oku
    sabah 7 den 5k almıştım senden etkilenip yarısını 7.30 dan verdim )
    Bence iyi yapmışsın[emoji16] ama kimseden etkilenmeni önermem ortak. Benim fikrim böyle göstere göstere devam etmez. Ha ederse şaşırtır. Nereden kucağa berileceği bilinmez. Devre keser döner falan. Gerçi şurada sa sıkıntın var neden aldın inceledin grafikleri falan? bilanço iyi diye. Senin gibi düşünen 50k küçük yatırımcıyı da doldururlar mı trene?

Haa sen yine istersen gidecek diyorsan çok uzak değil gelir yine 7.30 altına tekrar alırsın.

Sent from my iPhone

4.  Alıntı Originally Posted by serdaralp Yazıyı Oku
    Hocam, vestele gittim gelecem yazıyor kapılarında
    hahahah doğru gelirler birazdan : )

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Bence iyi yapmışsın[emoji16] ama kimseden etkilenmeni önermem ortak. Benim fikrim böyle göstere göstere devam etmez. Ha ederse şaşırtır. Nereden kucağa berileceği bilinmez. Devre keser döner falan. Gerçi şurada sa sıkıntın var neden aldın inceledin grafikleri falan? bilanço iyi diye. Senin gibi düşünen 50k küçük yatırımcıyı da doldururlar mı trene?

Haa sen yine istersen gidecek diyorsan çok uzak değil gelir yine 7.30 altına tekrar alırsın.

Sent from my iPhone
    Çok haklısınız, benimkisi latife. maalesef ky olarak bu tuzaklara her zaman düşüyoruz.

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Elinde var mı ortak? Hayırlı olsun. Ky kazansın. Ele vermesinler ama dikkat edin. Ben bu tarz tecrübelerim çok oldu ondan korkarım girmem.
    Eksi bile kapatabilir buradan bu. Ciddi meraktayım akşama kapanışı.

Sent from my iPhone
    Yok ortak kozaa dayken nerdeee.. ama vestl ana takibimdeki 6 hisseden biri herzaman..
    Ama şunu biliyorum.. zamani gelince su kozaa dan bir kurtulayım önüm açık benim [emoji1][emoji1]

7.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    hahahah doğru gelirler birazdan : )
    credit geldi güzel alırsa 5.80 deyiz.

Sayfa 1030/1527 İlkİlk ... 30530930980102010281029103010311032104010801130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •