Sayfa 1031/1195 İlkİlk ... 31531931981102110291030103110321033104110811131 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 8,241 - 8,248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    pegasusa iş yatırım 650 hedef vermiş. Benim yok. Almamda .Kumar gibi. Gözünü kapatan alır, sonrada testis geçer ayrı konu.
    17.00 tl den beri takip ederim.
    Pegi'yi ben 23.50 tabanindan aldim koronada. Gordugu en dusuk Citi 500 bin lot satmisti tabana. Ama ondan once de 32-29-26 ... ala ala hepsinde verdiler. 5-6 parti alacaktim. Boyle bu is her gun taban yiye yiye olmuyor, haftalik araliklarda alayim dedim bari. Otekileri tamamlayamadim.

Hey be ne gunlerdi. Bir Dow'u bir Nikkei'yi bir Vix'i sabah aksam uyumadan takip ediyorduk. Koca Dow bile %8 artidan %10 eksiye geciyordu ayni gun. Tarihindeki en kotu 5 dususten 3'u o koronada.

“AVLANAN SİZ OLACAKSINIZ”

* Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız.

* Sizlere şişirilmiş fiyatlarla hisse satılıyor, yabancılar da bu fiyatlardan sürekli hisse satıp payını azaltarak kaçıyor. Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar.

* SPK ve Borsa yönetimi olup biteni görmüyor mu peki? Görüyor. Zamanı gelince onlar da hesap verecekler, bilerek müdahale etmedikleri için… İzliyorum, biliyorum.”

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...liyor-7487719/
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    TCMB 9
    FED 5

Nasıl ama ?
    FED'in başına, ismi R ile başlayan, Harward mezunu ekonomist lazım

DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    “AVLANAN SİZ OLACAKSINIZâ€

* Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız.

* Sizlere şişirilmiş fiyatlarla hisse satılıyor, yabancılar da bu fiyatlardan sürekli hisse satıp payını azaltarak kaçıyor. Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar.

* SPK ve Borsa yönetimi olup biteni görmüyor mu peki? Görüyor. Zamanı gelince onlar da hesap verecekler, bilerek müdahale etmedikleri için… İzliyorum, biliyorum.â€

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...liyor-7487719/
    Hep biz mi sey edilecektik. Birak da biraz kumarbazlar sey edilsin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,883
    Acaba dünya insanları dinsiz olsaydı dünya nasıl olurdu ?..bilindiği gibi din metodu uygar,beynini doğru yönde kullananlara,dürüst kişilere neden uygulansınki,geçen sn nikrece nirvanadan bahsetmişti katılıyorum !!!

7. Hisseli harikalar kumpanyası burası istanbul borsası burası abi kumpanya tiyatro sahnesidir .Örneğin Trump nu söylemleri abd de muhalif lider sıfatıyla ifade etse idi , dow jones'a ve kurumlara karşı , biden yönetimi ne derdi ve bu lafları etse nolurdu , neler yaşanırdı , medyada kaç hafta gündem olurdu o söylem . .söylesem fitneci derler bir de sap sataş olurlar biliyon demokratik seviyeyi ülkede ...neyse susak susak abi )))

Merak ettiğim şu kılıçdaroğlu ecevit gibi yağıyla kavrulan haramı sevmeyen bir zat , sanırım 13 sene istanbul miletvekiliği yaptı , 7 senedir de izmir miletvekili , vekil maaşları 56.000 tl =3010 dolar bu para harcanması zor bir aylık gelir seviyesi değil , muhtemelen ailesini orta seviyede geçindirmiştir. 20 senedir vekil maaşı dışında da dolgun gelirleri ve devasa şirketleri, mülkleri olmamıştır , hatta tasarrufu da seviyor olsa bile imkan bulamamıştır.

Muhtemelen temettücü bile olsa 100.000 doları filan tasarruf etmemiştir de ...( tahminen söylüyorum, partisinin eski genel başkanı Deniz baykal öyle değildi, az zengindi galiba borsacıydı ve çok kazandı deniyor , kaç yüzbin dolarlık parayı da namusuyla al sat yaparak kazandı net bilemeyiz ama bu işü severek yapan ender siyasetçilerdendi sanırım . Trader parti lideri denilir mi bilemem , deniz baykal bey için ..nuh çimento anadolu hayat işfin alıp sattığı kazandığı çok yazılırmış vaktiyle..

borsadan 2x 3x yapmak için gayret eden ky psikolojisini da anlamalı orta halli bir vekil maaşı alan parti lideri ve siyasetçi dünyanın en dürüst siyasetçisi bile olsan 6000 tl bile maaş alamayan yoksul insanların durumuyla empati kurup sizi batırcaklar filan diye de korku yaymamalı ..

Girin temettücü olun , uzun vadeci yatırımı candır demiyorsa bir baykal tarzı yatırımcı olmadığını düşünür oldum , Kılıçdaroğlu söylemini bu maaşla bile orta halliyim birikim pek yapamadım bu yaşıma kadar ülke gerçekleri maaşımız olmuş 3000 dolar maaş ile fatura ödüyorum ancak bazen eylem yapıp ödemiyorum da pahalı olan elektrikleri de kesiyorlar bizim evde deseydi , bir insanın birikimiyle uzun vadeci olması sağlıklıdır , sıcak paracılara kanmayın , aldanırsınız , bu spekler 500 hissede cirit atıyorlar , ortamı gerdiler , cidden çok canlar yandı , hala da yanıyor , dikkat edin ey güzel insanlar deseydi sanki daha dengeli bir anlatım biçimi olurdu da vesselam ))

Spk ve diğer eleştiriler konusunda ise seçim öncesi ve sonrası yaşanacakları büyük merakla bekliyorum , bu işlerin sadece siyasetçiler değil türk halkı da takipçisi olmalıdır kişisel düşüncem bu yönde ..

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hep biz mi sey edilecektik. Birak da biraz kumarbazlar sey edilsin.
    çok yakından izlerken, çıkışları görüp
    vatandaş borsaya şirketlerimize yatırım yapın bu fiyatlar ucuz da demiş mi ?
    Memento mori

Sayfa 1031/1195 İlkİlk ... 31531931981102110291030103110321033104110811131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •