Dolar tl cinin en buyuk kozu dayanagi rte
Dolar tl cinin kabusu dolarin globalde cok zayif olmasi
Dolar tl cinin en buyuk kozu dayanagi rte
Dolar tl cinin kabusu dolarin globalde cok zayif olmasi
Nomura demiş ki
Nomura'nın müşteri notlarına göre kurum, -EMEA bölgesinde- Türk Lirası'nın ABD ile olan gerilimin etkisiyle daha fazla değer kaybına karşın kırılgan olduğunu düşünüyor.
Kuruma göre ülkeden 7 - 10 milyar dolar fon çıkışı liranın yüzde 20 - yüzde 30 ek kaybıyla kuru 7.9 - 8.6 aralığına çekmesi anlamına gelebilir
şu anda merkezin dolar/tl kontratlarında aralık vadeyi son günlerde bu kadar aşağı basması bir çok kişiye fırsat veriyor bence.. ama elbette onlara akıl vermek bize düşmez..
vade bitimine 115 gün var..uzun bir süre sayılabilir.. spot 6.60 civarı.. aralık vadeyi 6.90 lı rakamlara basması demek ciddi borçlu şirketler için fırsat demektir risklerini kontrol açısından..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Niye kafayı bistte takmışız anlamıyorum. Bist vadeli ne zemen işlem yapsam %80 zarar. Gram, ons ve dolar genelde tutturuyorum.
Ben de altında ve eur/usd paritesinde hiç tutturamıyorumZaten yıllardır hiç bulaşmam bu piyasalara.
Eylul de faiz artisi kesin gibi uzerine aralık da faiz arttırmadigi tek donem yok fed in
Yilin geri kalaninda 2 faiz arttirimi ihtimali guclu iken guclu abd verilerine ragmen dxy 95 uzerinde bayiliyor.
Nerde o trump oncesi dolar.
Adam resmen canina okudu dolarin topal birakti globalde
Yer İmleri