Sayfa 1037/1120 İlkİlk ... 3753793798710271035103610371038103910471087 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 8,289 - 8,296 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*fed/kashkari, "ekomnomide büyümenin devam etmesini, istihdam piyasasının güçlü olmayı südrürmesini istiyoruz"
    *fed/kashkari, "eğer enflasyon düşük kalmaya devam eder ve biz faiz artırmaya devam edersek olacaklardan endişe ediyorum"
    *fed/kashkari, "enflasyonun düştüğü ortamda faizleri artırmak nasıl daha yüksek ekonomik büyümeye yol açabilir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*fed/kashkari, "abd'de büyük bankaların çok daha fazla sermayeye ihtiyaçları var"
    *fed/kashkari, "yeni vergi reformları yüzde 2 enflayon hedefinin başarılmasına yardım edebilir"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*abd'de the retaıl economıst/goldman sachs haftalık zincir mağaza satışları %2,8
    *abd'de the retaıl economıst/goldman sachs zincir mağaza satışları yıllık %2,8

*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan, ab ile brexit sonrası ilişkiler konusunda kabinesi ile net hedefler belirledi"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan'ın belirlediği hedefler arasında durumumuz için doğru olan kuralların, yasalarıhn belirlenmesi var"

*ingiltere başbakanlık sözcüsü, "başbakan, ab ile brexit sonrası eea tarzı bir anlaşkanın ingiltere için uygun olmayacağı konusunda net"
    *ingiltere başbakanlık sözcüsü, "ab ile uzun vaeli ortaklık konusunda gelecek yılın başında kabinde daha fazla müzakere olacak"

*rusya'da kasım'da işsizlik oranı %5,1 (beklenti %5,1, önceki %5,1)
    *rusya'da kasım'da perakende satışlar aylık -%1,4 (önceki %0,2)

*polonya'da kasım'da perakende satışlar yıllık %10,2 (beklenti %7,5, önceki %8,0)
    *polonya'da kasım'da sanayi üretimi yıllık %9,1 (beklenti %9,0, önceki %12,3)

*polonya'da kasım'da üfe aylık %0,3 (önceki %0,3)
    *polonya'da kasım'da üfe yıllık %1,8 (önceki %3,0)
    *polonya'da kasım'da sanayi üretimi aylık -%1,2 (önceki %5,1)

Sayfa 1037/1120 İlkİlk ... 3753793798710271035103610371038103910471087 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •