Originally Posted by
tribal
Hep aynı laflar eğer piyasa dönmez düşüş derinlesirse kivirmasi kolay cümlelerle yazmış. Şimdi bu yazıyı okuyanlar akıllarınin bi tarafa yazdı. P.tesi piyasa nası açarsa açsın eğer longa girerse bu yazı teselli olur itekleyici etken olur. Fakat genel kanı yukarı dönecek yönünde ve hareket her zaman genel kanının tersi yönde oldu. Piyasa dönecek olsaydı son 2 günde dipten gelen tepkinin abartılı devamı gelirdi kötü haberlere rahmen ve yine milleti shortlatirlardi fakat son hafta gelen olumsuz habere anında tepki verdi. Gerçekten kritik yerdeyiz. Dusus devam edecekte burası dinlenme yerimi yoksa dönüşmu. Dönüş sinyali olsaydı çoktan dipten 3-4 bin puan yukarda olmalıydık bence.
benim anlamadığım bu 126.800 nedir. bana göre oyunu hiç bi şekilde etkilemeyecek sıradan bi rakam.çünki ondan önce endeksi sıkıntıya sokabilecek 127.225 vari buda oyuncuyu yaklaşık 500 puan zarardan kurtarır. evet yazarken kıvırma payı bırakıyorlar. bunu bende farkettim.profesyonellik böyle bişey demekki..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Yer İmleri