Sayfa 104/942 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon
Arama sonucu : 7535 madde; 825 - 832 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

Alıntı Originally Posted by Hagi2014 Yazıyı Oku
    Bukadar karamsar olmayalim trabzonspor buyuktur ytddddddd

...................

2. Son uçak kazası da göstermiştir ki, Trabzon’un, en büyük uçakların inebileceği yeni büyük bir havalimanına ve modern bir terminal binasına ihtiyaç var. Şu anda pist uzunluğu sadece 2600 m, Ordu-Giresun ise 3000 m. Artık yetmiyor
    resimde görüldüğü gibi. eninede çok dar.
    kısaca okkalı yatırım gerekli.
    ülkeyi araplastirmak için 30 milyar tl harcanmış suriyelilere.umarim buralara kaynak kalmıştır.

3. Kendinizi oyalayacak başka bişey bulun bence... Havaalanı işi yattı çoktan

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hissede olan dostlar için may tesislerinin devri pek alâ kârlı iş olarak gözükmektedir ve olası genişleme revizyon açisından may da dahiledilir projeye orası aşikar.. ve fakat şu hususu özellikle arz ederim ki net bildiğimden söyleyebilirim MEHMET ALİ YILMAZ beyin .. tesislere adı verilen TS nin onursal başkanı bilmeyen yoktur herhalde aramizda... sağlığında tesisler ancak bu sekilde kamulastirilirsa elden çıkar yoksa o tabela ordan kolay kolay sökülmez bunu m.usta da iho da güzel de tasdik ettiler MEHMET Ali YILMAZ bey tarafından bizzatihi... şu tweter muhabbetini biraz kurcalamak kamuoyu yaratmak yararlı olabilir düşüncesindeyim kamulaştırma vs. ıçin... hisseyi bilmem ama ( şimdilik beklemedeyim) sportif olarak konyayı kupada elesek .. sonra ligde geçip 28 ocak sikebahce maçına rahat çıkıp bu güzel samarlasak ne alâ 😊 ... bu sene takim fena degil sportif tarafı güzel, hisse içinde inşallah güzel olur...

Adalet büyük bir hazinedir; gün gelir herkese lazım olur.

5.  Alıntı Originally Posted by ezln Yazıyı Oku
    Kendinizi oyalayacak başka bişey bulun bence... Havaalanı işi yattı çoktan

Herkes paranoyak oldu kesinlikle haklısın biraz da böyle oyalar başka hamallar bulur

Bugun cok entarasan tspor cok hareketli şaşırttı. Bakalım nereye kadar gidecek

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

KURULUSTAN KONUYA ILISKIN YAPILAN BASIN ACIKLAMASI ASAGIDA BULUNUYOR:

KURULUMUZ, AVRUPA IMAR VE KALKINMA BANKASI VE NESTOR ADVISORS ISBIRLIGI ILE CALISMALARINA 2015 YILI KASIM AYINDA BASLANILAN “KURUMSAL YONETIM ILKELERININ UYGULANMASINDA SERMAYE PIYASASI KURULU’NA DESTEK” BASLIKLI PROJE KAPSAMINDA HAZIRLANAN RAPOR, REHBER VE FORMLAR SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN 22.12.2017 TARIHLI TOPLANTISINDA GORUSULEREK, PROJENIN KAMUOYUNUN BILGISINE SUNULMASI VE PROJE CIKTILARININ UYGULAMA HAZIRLIK SURECINDE KAMUOYU ILE PAYLASILMASINA KARAR VERILMISTIR.

PROJENIN AMACI, PAYLARI BORSA ISTANBUL’DA ISLEM GOREN SIRKETLERIN, KURUMSAL YONETIM DUZENLEME VE ILKELERINI ETKIN BICIMDE UYGULAMASI, RAPORLAMASI VE SERMAYE PIYASASI KURULU’NUN BU ALANDAKI GOZETIMININ GELISTIRILMESIDIR. BUNDAN SONRAKI SURECTE, KURUMSAL YONETIM RAPORLAMA CERCEVESININ PROJE KAPSAMINDA HAZIRLANAN “UYUM RAPORU FORMATI” VE “KURUMSAL YONETIM BILGI FORMU” KULLANILARAK, KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU’NDA YAYIMLANMASININ SAGLANMASI VE ILGILI FORMLARIN, KURUMSAL YONETIM UYUM BEYANINI ICEREN YILLIK FAALIYET RAPORLARININ BIR PARCASINI TESKIL ETMESI ONGORULMEKTEDIR. 2018 YILI ICERISINDE, FORMLARA VE FORMLARIN KULLANIMINA YONELIK EGITIM VE KOORDINASYON*

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Tam kıpırdanıyor ülke yine dış politika iç politika derken endex yine başaşağı... Bizimki zaten sancaktar... En önde geri basıyor... Bu gidişin sonu pek hayırlı görünmüyor yine de hakkımızda hayırlısı olsun...

Sayfa 104/942 İlkİlk ... 45494102103104105106114154204604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •