artik cikmiycak mi, dha ne kadar duscek, baskilayip sattirmaya mi bakiola, yoksa temel bicimde mi dusuo nedir...
artik cikmiycak mi, dha ne kadar duscek, baskilayip sattirmaya mi bakiola, yoksa temel bicimde mi dusuo nedir...
Yarýný da bir görelim.
Pazartesi yön belli olur gibi.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanki yarin da arti gecer ortak ama..pazrtesi olumlu bi haber sirket ici gelisme olmassa pek guzelce ,yukari gitmez gibime gelio.endeks direnci gecebileydi.bu hafta bi cikis olsa.bi anda arba uretsek.filn 🙃
Tuncay Turþucu, Toaþ'dan bir sürpriz bekliyorum demiþti. Ýhracatý çok güçlü diye belirtti.
Tesla'nýn birkaç ay içinde iflas edebileceði açýklandý.
https://tr.sputniknews.com/yasam/201...asin-esiginde/
Elektrikli otomobil projesi fiyasko ile sonuçlanmak üzere.
Elektrikli bisiklet bile bir türlü yaygýnlaþmadan, otomobile geçmek saçmaydý.
Hatta elektrikli bisikleti býrak, cep telefonuna bile elektrik yetiþtiremiyoruz. Pilli araba çok ütopikti zaten.
Güzel bir yorum.
Bu batarya iþine benimde kafam basmýyor.
Sürdürülebilir bir enerji kaynaðý bulunamadigi ve altyapýsý hazirlanmadigi sürece her proje þuan için fiyasko.
HTC Desire 816 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ülkedeki araçlarýn sadece %5'i bile elektrikli olsa, alt yapý kaldýrmazmýþ. Ülkenin elektrik alt yapýsýnýn da tamamen deðiþmesi gerek. Ayrýca bu elektrikli oto iþi enerjisini yenilenebilir kaynaklardan (güneþ enerjisi, rüzgar türbini vs) saðlayan ülkeler için iyi.
Biz elektriðin büyük kýsmýný doðalgaz çevrim santrallerinden saðlýyoruz. Elektrikli araçlar yaygýnlaþsa korkunç bir elektrik talebi olacak. Bunu saðlamak için de daha çok doðalgaz kullanacaðýz, dolarla yurtdýþýndan alýyoruz zaten, eee ne faydasý oldu?
Bu arada çok ilginç bir geliþme yaþandý, gözlerden kaçtý sanýrým. Bilinçli olarak mý þimdi ortaya çýkarýldý bilemiyorum.
http://www.haberturk.com/dizel-aracl...893933-ekonomi
Doðru ama ilavesi var. Evde elektrik üretiminin teþvik edilmesi (güneþ paneli) veya gece saatlerinden yenilebilir enerjinin boþa akmamasý için bir çözüm olarak deðerlendiriliyor.
Eðer motorun enerji verimi ile doðalgaz santralinin verimi artý iletimindeki verimi karþýlaþtýrýrsanýz ve doðalgaz verimli ise ülke açýsýndan doðru seçim elektrik çýkar
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri