[QUOTE=reha kaya;4376336]Emekliler kavesine döndü burası, yok mu aranızda ben emsal dipcik gibim delikanlılar.[/QUOTE
Ben de delikanlı sanıyordum kendimi ama emekli ettiler valla![]()
[QUOTE=reha kaya;4376336]Emekliler kavesine döndü burası, yok mu aranızda ben emsal dipcik gibim delikanlılar.[/QUOTE
Ben de delikanlı sanıyordum kendimi ama emekli ettiler valla![]()
Geçen gün yurtdışındaki bir arkadaşımı gördüm, bana hani sizde iki politikacı vardı biri romantik (Ecevit) biri de klasik (Demirel) noldu onlara diye sordu.
Ikiside duruyor ama romantik olanının romanı gitti tiki kaldı, klasik olanının ise klası gitti s.ki kaldı, biz de ona baba diyoruz.
Bizim delikanlılıgımız da, bu kadar kaldı işte.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Oflu Hoca 'da bir sahne vardı.
- Ben size camide telefon çalarsa günah dedim mi ?
-Heee
-Çaldı mı?
-Heee
-Daha sonra telefon çalarsa g.tünüze sokarım dedim mi ?
-Heee
-Çaldı mı ?
-Yoook.
-Bir yerde g.t korkusu Allah korkusunu geçtiyse ben orada namaz kıldırmam .
Kime yurtdışı desek , bizi silerler diyor. Demekki d.t korkusu bütün korkulardan betermiş . Neyse bir yere gitmeyelim burada kalalım da silen bizden olsun en azından.
direkt olarak sıcaklıkla ölçmek doğru değil.
virusu öldüren gunes isigindaki radyasyon. ama hangi virusu?
havadan yere dusmekte olani. yerde olani belki ustumuzde basimizda olani.
zaten bulasmadaki ana hat bu yerden havadan ustten bastan olmadigindan ben bundan hicbirsey beklemiyorum. bulasmadaki ana arter insandan insana boyle olunca da hava isinmasinin illa ki faydasi var ama cok agirlik verilecek bir katsayi degil.
uzmani daha iyi bilir ama benim okumalarim bu sekilde ..
10-15 Dakikaya pide almak için çıkarım, sonra sormadı demen var mı bir ihtiyacı olan?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri